alakformálás

Fogyás hatékonyan

"A HYPOXI a testformálás egyedülálló módszere, mely a zsíranyagcsere természetes elveit felhasználva képes célzottan a nem kívánt zsírpárnák leépítésére. A kezelés hatékonyságáról és az eredmény tartósságáról a modern edzőgépek és a HYPOXI-coach mindenre kiterjedő, személyes felügyelete gondoskodik.

Zsírégetők szerepe a fogyókúránkban – L karnitin

Amikor elhatározzuk, hogy szeretnénk lefogyni, máris elgondolkozunk valamilyen étrend kiegészítő, zsírégető esetleges fogyasztásán. Úgy gondolhatjuk, hogy majd az megoldja a fogyás kérdését helyettünk, mi egy kicsit odafigyelünk, egy kicsit mozgunk és már kész is a tökéletes alak.

GI diéta – avagy az egyenletes vércukor szint a biztos fogyás alapja

A GI diéta ( glikémiás index) az élelmiszereket a szervezetre, a vércukor szintre, gyakorolt hatásuk szerint csoportosítja. Vannak olyan ételek, melyeknek magas a GI indexe, mert ezek nagyon megemelik a vércukor szintet, hirtelen, magasra, és ezzel sok inzulin  termelésére késztetik testünket. A magas vércukor szintnek, gyors megéhezés lesz a vége. Az alacsony glikémiás indexű termékek hosszan elnyúló vércukor szintet, és ezért hosszan elnyúló jóllakottság érzetét keltik.

Fogyás antioxidánsokkal 2.

Antioxidáns szó jelentése oxidáció gátló (oxidáció inhibitor). Tágabb értelemben a fogalom jelentése oxidációt késleltető, vagy azt gátló anyag. Az antioxidánsok egy részét szervezetünk állítja elő, megfelelő alapanyagokból, a másik részét exogén módon, kívülről kell felvennünk.

Fogyás piros gyümölcsökkel

Tegnap egy kedves új Vendég járt nálam a szalonban és mesélt felfedezéséről. Az interneten olvasta, hogy a piros gyümölcsöket tartalmazó étrendkiegészitők milyen hatékonyan segitenek a fogyásban. Kérdezte, hogy mi ennek az oka, és hogy tudnék-e neki megfelelő min őségű terméket ajánlani.

Egyik sikeres Vendégünktől fogyni vágyóknak

"Mindig készíts magadnak ebédre valami egészséges és alacsony kalóriatartalmú ételt! Így elkerülheted, hogy a büfében köss ki, vagy egy csokival csapd el az étvágyad!" P. E.

Egyik Vendégünk tippje fogyni vágyóknak

"Mindig készíts magadnak ebédre valami egészséges és alacsony kalóriatartalmú ételt! Így elkerülheted, hogy a büfében köss ki, vagy egy csokival csapd el az étvágyad!" P. E.