cellulit

Fogyás hatékonyan

"A HYPOXI a testformálás egyedülálló módszere, mely a zsíranyagcsere természetes elveit felhasználva képes célzottan a nem kívánt zsírpárnák leépítésére. A kezelés hatékonyságáról és az eredmény tartósságáról a modern edzőgépek és a HYPOXI-coach mindenre kiterjedő, személyes felügyelete gondoskodik.

Fogyás és a tévhitek

Az internetet böngésztem, mikor számtalan helyen arról olvastam, hogy szerintük nincsen lokális fogyás. Emellett szerintük a cél eléréséért szükséges torna mennyisége, heti négyszer-ötször  30-40 perc plusz még a speciális gyakorlatok (pl.: lábemelés, kitörés stb.).

Alkatra szabott fogyókúra – avagy amilyen a tested olyan a mozgást válassz

Alapvetően a súlyproblémával küzdő nők közül két típust különböztetünk meg, az alma és a körte alkatúakat. A másik két alkatnál általában nem a zsírlerakódások, hanem inkább a kötőszövet lazasága, a narancsbőr és a növési csíkok kialakulása jelent problémát. Most a két plusz kilókkal küzdő alkatról szeretnék írni, hogy nekik milyen mozgásformákra és életmód változtatásokra lenne szükségük.

Komplex megoldás narancsbőr ellen!

Ma egy fürdőben töltöttem a délelőttömet, és nagyon érdekes megállapítást tettem, melyet szeretnék megosztani minden kedves nő ismerősömmel, és olvasómmal. Nem kell ahhoz túlsúllyal küzdeni, hogy narancsőrös legyen egy női test. A narancsbőr, bizony a karcsú hölgytársaimat is fenyegeti, méghozzá ugyanúgy, mint a molettebbeket. Miért van ez? Szóljon tehát ez az írás a narancsbőrről, és annak leküzdéséről összefoglalóan, kicsit másképp, mint eddig.

Egyik sikeres Vendégünktől fogyni vágyóknak

"Mindig készíts magadnak ebédre valami egészséges és alacsony kalóriatartalmú ételt! Így elkerülheted, hogy a büfében köss ki, vagy egy csokival csapd el az étvágyad!" P. E.