diéta

„A kezdeti fogyás után megállt a súlyom, feladom!”

„Elakadtam, mert … nem tudok tovább éhezni.”

Kik esnek ebbe a csapdába? Akik azt várják, hogy az évek alatt felszedett kilók, pár hét alatt távoznak.

Mitől fogy a Skorpió jegy szülötte?

A Skorpió a végletek embere, és ez megmutatkozik a fogyókúrájában is. A Skorpió jegy szülöttei nem szeretnek kifejezetten diétázni, de ha egyszer belevágnak valamilyen kúrába, akkor azt meggyőződéssel és rendkívüli kitartással szokták végigcsinálni. A Skorpió mindenben szereti az értelmet megtalálni, vagy legalábbis a társakat hozzá, amikor valamilyen új diéta tűnik fel a láthatáron a legkorábban Skorpió ismerőseim próbálják ki.

A karcsú derék recepje

Tisztán gondolom, hogy a megfelelően karcsú derék előfeltétele a megfelelő emésztés. Nem lehet egy has lapos és feszes, ha mögötte a belek tele vannak lerakódásokkal! A fogyásnál mindenki csak azért eszik kevesebbet, vagy könnyebbet, hogy leadjon a kötőszövetéből pár kilót, de arra soha nem gondol, hogy ha megkönnyíti testének az emésztést a minden napokban, akkor az a pár kiló fel sem megy, hiszen gyakran az nem is zsír, csak salakanyag a bélben.

GI diéta

A GI diéta nagyon hasonlít a szétválasztó diétákhoz, azzal a különbséggel, hogy itt egy étkezésen belül kell a különféle élelmiszerek szétválasztását megtenni. Lényeges a fehérjedús (pl.: hús, tej, joghurt stb.) szétválasztása a szénhidrátoktól (pl.: kenyér, krumpli, cukor stb.).

A sikeres fogyás kulcsa

Egy ilyen címmel, elég sok cikket, és könyvet el lehet adni. Mindenki a sikeres fogyás mindent elsöprő, teljes értékű kulcsát keresi és mindent hajlandó megtenni, hogy azt az egy dolgot megtalálja, ami a teljes karcsúsághoz, és a kiegyensúlyozott testhez vezet. Itt hangsúlyoznám, hogy mindenki az egy dolgot keresi, soha nem gondolkodik el azon, hogy a karcsú és szép, egészséges embereknek a titka nem egy dolog, hanem egy egész halom tett.

Vizes jegyek diétája - Halak

Születési dátum alapján nem csak lelki alkatra, a párkapcsolati megfelelősségekre, vagy a dolgokhoz való viszonyára lehet következtetni az embereknek, hanem arra is, hogy milyen élelmiszereket emésztenek jól vagy kevésbé. Megtudható, hogy a mely energiák vannak túlsúlyban testében és szorulnak csillapításra, és mely energiák hiányoznak és kérnek támogatást.  

Mitől jó egy fogyókúra a Halak jegyűeknek?

Mindennapi diéta - avagy mire figyelek, mikor ételt veszek

Egyik barátnőmmel beszélgettem a minap, aki nem olyan régen adott le egy teljes ruhaméretet. Nagyon megdolgozott érte, és igazán remekül sikertült. Csinos lett és sportos, most viszont már nem csak az az érdekes, hogy hogyan ment le, hanem az is, hogy hogyan tudja ezt megtartani. Arról beszélgettünk, hogy mit tesz a mindennapok során, hogy alakja karcsú maradjon.

Ételek, melyek segítik a fogyást

Tojás– A tojás elég magas kalória tartalmú, ha ezen szeretnél élni, ezért kevés fogyókúrás étrendben szerepel, de egy tojás reggelire főtten, némi zöldséggel, hogy jól lakj, remek fehérje bomba, és indítja a napodat. A fehérjék nem változtatják olyan hirtelen vércukor szintet, mint a szénhidrátok, ezért sokkal tovább biztosítanak teltség érzetet.

Fogyj a Shaolin papok személetével és legyél olyan elszánt, mint ők!

A Shaolin papok nagy harmóniában élnek mind a természettel, egymással és önmagukkal. Számukra az étkezés az életenergia megtartásáért végzett szertartás. Mindig figyelnek arra, hogy mit fogyasztanak el, mert hisznek az „azzá leszel, amit eszel” mondás erejében.

Az Oroszlán jegyűek diétája - Avagy a királyok fogyókúrája

A nagy fogyás tűz jegyüeknek

Folytatódik a horoszkóp szerinti, lelki alkathoz igazított diétás tanács sorozat, most a tüzes jegyek, tehát az Oroszlán, a Nyilas, és a Kos jegyűek fogyókúrájának lényegeit veszem sorra. Kezdjük a Oroszlánnal, aki méltó a finom falatokra, és megveti a szegényes ételt. A király inkább nem eszik napokig, csak amikor eszik, finomat és jót ehessen. Ez a rendszer nagyon nem tesz jót az Oroszlán hölgyek alakjának.