egészség

Rágjuk magunkat egészségesre, karcsúra és fittre!

„Van egy egyszerű és megbízható módja annak, miképp lehetünk egészségesek és életerősek, s ráadásul hogyan érhetjük el rövid idő alatt ideális testsúlyunkat. Ehhez nem szükséges semmiféle fogyókúrát tartanunk, bármit ehetünk, amit szeretnénk tetszés szerinti mennyiségen anélkül, hogy ettől rossz lenne a lelkiismeretünk és bűntudatot kellene érezünk. A fogyókúra bármilyen formája egyébként nem más, mint a hízáshoz vezető út a fogyás ürügyén.

Lássuk a keringő fogyókúrás tévhiteket!

Heti egy edzés elég a bombaalakhoz?

„Bármennyit ehetsz, ihatsz és heti egy edzés is elég a csodás alakhoz...”olvastam egy weblapon.  Izmainknak folyamatos terhelésre van szükségük ahhoz, hogy feszesek maradjunk, ebből következik, hogy heti egy edzés kevés lesz a karcsúsághoz. A tónusosabb, keményebb izmok és a formás alak kulcsa a gondosan válogatott étrend és heti 3-4 alkalomnyi intenzív, izzasztó edzés, mely legalább 30 percig tart.

Fogyás személyre szabott böjttel

A böjtöt nem feltétlenül a teljes lemondásnak kell felfognunk, böjt az is, amikor csak egy túrórudit eszem kettő helyett. Na jó, most egy páran abbahagyták az olvasást, akik igazi böjt pártiak. Kedvelem Őket, és magam is szoktam keményen megvonni dolgokat, de itt most egy bevezető, lágy diétáról  lesz szó, amit azoknak javaslok, akik még kezdők az egészség és fogyás utcájában.

Fogyás antioxidánsokkal 2.

Antioxidáns szó jelentése oxidáció gátló (oxidáció inhibitor). Tágabb értelemben a fogalom jelentése oxidációt késleltető, vagy azt gátló anyag. Az antioxidánsok egy részét szervezetünk állítja elő, megfelelő alapanyagokból, a másik részét exogén módon, kívülről kell felvennünk.

Csodálatos megoldás egészséged megőrzése érdekében

A csoda hozzánk ellátogatott és itt hagyott néhány csillagot!

Legyél részese a csodának, vigyél haza családodnak egészséget!

 

Egészség Magazin hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rendszeresen értesüljön a legújabb egészséggel kapcsolatos cikkeinkről!
A jobb hasábban megadhatja e-mail címét (kérünk egy "hacker-kiszűrő" ellenőrző kódot is), s a Mentés gombra kattintva már fel is iratkozott!