fogyás tippek

Csicseregték a madarak, hogyan fogynak a nagyok!

Sokan kérdezték, hogy hogyan csinálom, mi a rendszer, mi a tapasztalat nálunk a szalonban! Íme álljon most itt néhány tipp, amiket én adok a hozzám érkezőknek!

Most, hogy ilyen remek az idő, és a zöldséges tele van friss idény áruval, egyél minden nap és lehetőleg minden étkezésre nyerset.

A legjobb fogyasztó szerek….

A magam részéről nem hiszek a fogyasztó tablettákban, és étrend kiegészítőkben. Természetesen a fogyás terén, amúgy szerintem is van rengeteg olyan anyag, melyhez nem jutunk hozzá a táplálkozás során, és kénytelenek vagyunk ezeket tabletták formájában elfogyasztani.

A fogyás alapjai 2. rész

A tápanyagaink lényegében szénhidrátból, fehérjéből, zsírból, vitaminokból és ásványi anyagokból állnak. Az első három tartozik a makrotápanyagok közé, amelyeknek a megfelelő aránya és mennyisége szükséges a fogyáshoz. Az másik kettő pedig kiemelten fontos egészségünk és szépségünk szempontjából. Ismerkedj meg a glikémiás index fogalmával. Amikor olyan ételt eszel, ami gyorsan megemeli a vércukorszintedet (ezek a magas glikémiás indexű ételek, ilyen pl.

Fogyás és holdállás

Nagyon sokszor mondják, hogy milyen fontos a hold járása, amikor az apály, dagály mozgását ítéljük meg, de vajon tényleg lényeges ez amikor a fogyókúránkat szeretnénk elkezdeni? Sok cikket olvastam az asztrológia témakörében a hold állásáról és az derült ki, hogy tényleg nagyon fontos a hold minősége. Az egész a garavitáción múlik, mert újhold idején a legkisebb a föld gravitációja, és ilyenkor az élő szövetek feltöltődnek.

Az ősz ajándéka

Szőlő

A szőlő az egyik legjobb immunerősítőnk. Rengeteg vas található benne, így vérszegénység esetén a szederrel együtt igazi csodaszer. Magas rosttartalma erős béltisztító hatású, ezáltal kilóban fogyhatunk vele! Emellett regenerálja a májat és tisztítja a vért, szépíti, és feszesíti bőrünket!