horoszkóp

Mitől fogy a Skorpió jegy szülötte?

A Skorpió a végletek embere, és ez megmutatkozik a fogyókúrájában is. A Skorpió jegy szülöttei nem szeretnek kifejezetten diétázni, de ha egyszer belevágnak valamilyen kúrába, akkor azt meggyőződéssel és rendkívüli kitartással szokták végigcsinálni. A Skorpió mindenben szereti az értelmet megtalálni, vagy legalábbis a társakat hozzá, amikor valamilyen új diéta tűnik fel a láthatáron a legkorábban Skorpió ismerőseim próbálják ki.

Bak jegyűek fogyókúrája

A Bak szülöttei nem ínyencek, számukra lelki és létfenntartás okai vannak az étkezésnek. Akkor esznek, ha éhesek, és akkor, ha bánatuk van. A Bakok között megtalálhatóak nagyon vékony, és nagyon elhízott egyének, is, hiszen az egyik tényleg csak azért eszik, hogy ne legyen éhes, figyel egészségére, figyel arra, hogy mivel táplálja testét.

Vizes jegyek diétája - Halak

Születési dátum alapján nem csak lelki alkatra, a párkapcsolati megfelelősségekre, vagy a dolgokhoz való viszonyára lehet következtetni az embereknek, hanem arra is, hogy milyen élelmiszereket emésztenek jól vagy kevésbé. Megtudható, hogy a mely energiák vannak túlsúlyban testében és szorulnak csillapításra, és mely energiák hiányoznak és kérnek támogatást.  

Mitől jó egy fogyókúra a Halak jegyűeknek?

Az Oroszlán jegyűek diétája - Avagy a királyok fogyókúrája

A nagy fogyás tűz jegyüeknek

Folytatódik a horoszkóp szerinti, lelki alkathoz igazított diétás tanács sorozat, most a tüzes jegyek, tehát az Oroszlán, a Nyilas, és a Kos jegyűek fogyókúrájának lényegeit veszem sorra. Kezdjük a Oroszlánnal, aki méltó a finom falatokra, és megveti a szegényes ételt. A király inkább nem eszik napokig, csak amikor eszik, finomat és jót ehessen. Ez a rendszer nagyon nem tesz jót az Oroszlán hölgyek alakjának.

Fogyás levegő jegyűeknek - A Vízöntő

A testlakat, általános test jellemzők, szerinti fogyókúra nagyon célravezető, ha megismered tested valódi igényeit, könnyebben tudod szépen, egészségesen és karcsún tartani. Az alkat szerinti fogyókúra olyan élelmiszere kiválasztásából áll, melyek egyensúlyba hozzák tested energiáit és ezáltal kicsattanóan vékony és szép lehetsz.