narancsbőr kezelés

Garanciát vállalunk fogyásodhoz!

Íme Garancia Programunk!

Hozd magaddal kedvenc ruhadarabodat, melybe szeretnél nyáron villogni, de most még szűk!

Mi megoldjuk, hogy kényelmes legyen!

Garanciát vállalunk arra, hogy belefogysz az elhozott ruhádba!

Részletekért hívj: 0620/9365-395

Fogyj le, de ne a melledből!

A legtöbb személyi edző szerint a kardio edzések nagyban hozzájárulnak a fogyás elősegítéséhez, de nagyon fontos, hogy a mellméret ne csökkenjen, miközben a csípőnk karcsúsodik. Mellünkben nagyon lazán helyezkednek el a zsírsejtek, miközben csípőnk és combunk tájéka egy feszes, kötött terület. Fontos azt elérni, hogy a kötött területeken a szövetet lazává tegyük, és így testünk onnan is könnyen bontja majd a zsírt.

Fogyás tudás

A jó fogyókúra több, mint egy hónapig tart, mert a túl hamar abbahagyott diéta hamar sokkal több kilóval gazdagítja tulajdonosát. Ennek oka, hogy a test a diéta során ínség állapotát éli meg, és bármilyen finoman próbáljuk is csökkenteni a bevitt kalóriákat, mégis átáll raktározó funkcióra. Ahhoz, hogy megszokja az új étkezési formánkat, és elfogadja a kevesebb kalória is elég állapotot több, mint egy hónapig kell diétázni.

A narancsbőr fázisai

A narancsbőr vagy a köznyelvben cellulit néven is ismeretes elváltozás általában a nők problémája. A húszas éveit már betöltött nők nagyobb része már észrevette magán a cellulitos elváltozásokat. Ez egy hormonálisan olyan kor, amikor a női kötőszövet már el kezd petyhüdni, mely megereszkedésnek az első jele, hogy a kötőszövet már nem képes szépen kordában tartani lerakódásait. A zsír és méreganyag depók csomósan helyezkednek el a kötőszövetben és ez adja a narancs héjának megfelelő gödrös-púpos felületet, a narancsbőrt.

Edzésformák narancsbőr ellen

Mindenki szeretne kisimult, cellulit mentes popsit és combot. Hogyan lehet elérni?

Előző cikkemben már írtam arról, hogy mi okozza a narancsbőr kialakulását, és mi az ami hozzájárul annak eltűntetéséhez. A konklúziót röviden összefoglalnám a most érkezettek kedvéért (mert én sem szeretem, mikor csak a poént hallom a viccből) :)).

Vibratréner Hypoxi bérlet mellé

A Vibratréner lerázza a zsírt, hiszen a nagy amplitudójú rezgések hatékonyan törik fel a zsírsejteket. 10 perc vibrációs edzés felér 1 órai edzőtermi edzéssel vagy alakformáló tornával!

Miért használjam a Hypoxi mellé a Vibratrénert?

  • Mert megrövidíti a fogyásom időtartamát, hiszen aktivizálja a kötőszövetemet.

Aromaterápiás testtekercselés

Igazi felüdülés testnek és léleknek

Az Aromaterápiás testkezeléseinket a narancsbőr, a striák és a növési csíkok eltüntetésére használjuk. Ez a kezelés bőrfeszesítő hatású inkább, mint fogyasztó kezelés.

A kezelés menete:

Hypoxitrainer L250 fekvő

Hypoxi: Egyenletes vákuum, egyenletes eredmény!

Hypoxi, a forradalmian új alakformáló készülék!

Lássuk mit mond a hypoxi keresőszóra a Wikipédia: