narancsbőr

Mitől leszek narancsbőrös? (ezt nekem még soha nem mondták…)

A narancsbőr egy kötőszöveti probléma, a kötőszövetben méreganyagok és felesleges zsírok raktározódnak el, és a bőr megereszkedik a reá nehezedő súly alatt.

Narancsbőr ellen néhány házi fegyver

Lássuk mi alakítja ki a narancsbőrt, mert ha tudjuk mi okozza, könnyebb elkerülni az kiújulást.

  • Helytelen táplálkozás, túl sok félkész élelmiszer fogyasztása
  • Kevés mozgás
  • Kevés tiszta víz fogyasztása
  • Túl sok gyógyszer, koffein, finomított cukor, alkohol stb fogyasztása

Tippjeink a mindennapokhoz:

Fogyás és a tévhitek

Az internetet böngésztem, mikor számtalan helyen arról olvastam, hogy szerintük nincsen lokális fogyás. Emellett szerintük a cél eléréséért szükséges torna mennyisége, heti négyszer-ötször  30-40 perc plusz még a speciális gyakorlatok (pl.: lábemelés, kitörés stb.).

Alkatra szabott fogyókúra – avagy amilyen a tested olyan a mozgást válassz

Alapvetően a súlyproblémával küzdő nők közül két típust különböztetünk meg, az alma és a körte alkatúakat. A másik két alkatnál általában nem a zsírlerakódások, hanem inkább a kötőszövet lazasága, a narancsbőr és a növési csíkok kialakulása jelent problémát. Most a két plusz kilókkal küzdő alkatról szeretnék írni, hogy nekik milyen mozgásformákra és életmód változtatásokra lenne szükségük.

Komplex megoldás narancsbőr ellen!

Ma egy fürdőben töltöttem a délelőttömet, és nagyon érdekes megállapítást tettem, melyet szeretnék megosztani minden kedves nő ismerősömmel, és olvasómmal. Nem kell ahhoz túlsúllyal küzdeni, hogy narancsőrös legyen egy női test. A narancsbőr, bizony a karcsú hölgytársaimat is fenyegeti, méghozzá ugyanúgy, mint a molettebbeket. Miért van ez? Szóljon tehát ez az írás a narancsbőrről, és annak leküzdéséről összefoglalóan, kicsit másképp, mint eddig.

A fogyás alapjai

Vannak olyan változtatások az életedben, amiket mindenképp eszközölnöd kell a fogyás érdekében. Mondhatod felőlem, hogy „na ezt nem”, meg „ezt kihagyjuk”, de akkor nem garantált az eredmény sem. Ezekben az alapvető dolgokban nincs kompromisszum. Nélkülük ugyanis nem megy a fogyás, vagy csak nehezen, kínszenvedéssel. Ha kitartasz amellett, hogy kitartó leszel J, a biztos fogyás az ajándékod. Fontos, hogy új életed ne csak a kívánt testsúlyodig tartson, hanem egész életen át.

Ki hogyan segíti fogyást a világban?

 

Taiwani fogyás: Ők a csípős ételekre esküsznek, mert a csípős meggyorsítja az emésztést. Javasolják a bors és ginseng használatát, mert amellett, hogy az emésztést javítják, még arról is gondoskodnak, hogy nem habzsoljuk be az ételt.

 

Egyik sikeres Vendégünktől fogyni vágyóknak

"Mindig készíts magadnak ebédre valami egészséges és alacsony kalóriatartalmú ételt! Így elkerülheted, hogy a büfében köss ki, vagy egy csokival csapd el az étvágyad!" P. E.

Egyik Vendégünk tippje fogyni vágyóknak

"Mindig készíts magadnak ebédre valami egészséges és alacsony kalóriatartalmú ételt! Így elkerülheted, hogy a büfében köss ki, vagy egy csokival csapd el az étvágyad!" P. E.

Edzésformák narancsbőr ellen

Mindenki szeretne kisimult, cellulit mentes popsit és combot. Hogyan lehet elérni?

Előző cikkemben már írtam arról, hogy mi okozza a narancsbőr kialakulását, és mi az ami hozzájárul annak eltűntetéséhez. A konklúziót röviden összefoglalnám a most érkezettek kedvéért (mert én sem szeretem, mikor csak a poént hallom a viccből) :)).