tipp

„A kezdeti fogyás után megállt a súlyom, feladom!”

„Elakadtam, mert … nem tudok tovább éhezni.”

Kik esnek ebbe a csapdába? Akik azt várják, hogy az évek alatt felszedett kilók, pár hét alatt távoznak.

Győzd le a narancsbőrt – avagy milyen technikát válassz, néhány tipp a döntéshez!

Amikor egy nő  nem nézi, hogy mit eszik, nincs ideje mozogni, de rendszeresen ül, esetleg lassú emésztéssel van megáldva, óhatatlanul kialakul a narancsbőr a testén. Tehát mi is a narancsbőr? Nos nem egy ősellenség, csak egy jel, hogy valamit igen elhibáztunk testünk táplálása és tisztítása közben, hiszen voltak olyan anyagok, melyeket raktárra kellett tennie, mert nem tudta mivel semlegesíteni őket.

Nyolc tipp a sikeres fogyásért – avagy a fogyás lelki háttere

  1. Ne foglalkozz azokkal, akik megpróbálnak lebeszélni a fogyásról! Általában mindig akad valaki, aki elmondja, hogy „Te úgy vagy jó, ahogy vagy!” A kérdés mindig az, hogy TE MIKOR ÉRZED JÓL MAGAD? Mindig azzal foglalkozz, ami SZERINTED A LEGJOBB NEKED, ők lehetnek kövérek, ha nekik úgy jó!

Fel a narancsbőr ellen!

Előző cikkemben a fogyás testalkatra szabott módszereivel foglalkoztam most a bőrproblémákra, a narancsbőr és a stria gondjára keresem a megoldást.  Úgy gondolom, hogy a dolgok megoldását mindig a probléma kialakulásának vizsgálatával kell kezdeni.

Mitől lesz a narancsbőr?

Elakadtam a fogyókúrámban, mert nem bírom ki nasi nélkül.

Akkor valami hiányzik!

Általában az édességet valami pótlására, lelki egyensúlyunk helyreállítására használjuk, és miután elfogyasztottuk, iszonyat bűntudat fog el, hogy már megint ennyi kalóriát feleslegesen megettünk.

8 tipp a sikeres fogyásért

  1. Ne foglalkozz azokkal, akik megpróbálnak lebeszélni a fogyásról. Általában mindig akad valaki, a családban, aki elmondja, hogy „Te úgy vagy jó, ahogy vagy!” A kérdés mindig az, hogy TE MIKOR ÉRZED JÓL MAGAD a BŐRÖDBEN? Mindig azzal foglalkozz, ami SZERINTED A LEGJOBB NEKED!