Aromaterápiás testtekercselés

Igazi felüdülés testnek és léleknek

Az Aromaterápiás testkezeléseinket a narancsbőr, a striák és a növési csíkok eltüntetésére használjuk. Ez a kezelés bőrfeszesítő hatású inkább, mint fogyasztó kezelés.

A kezelés menete:

30 perc szaunázás után, különleges infra kabinunkban, egy külön helyiségbe vonul, ahol a bőrfeszesítő kezelés egész időtartama alatt tartózkodni fog.

Első lépésként az aroma bőrfeszesítő hatóanyagokat a testre kenjük és a mell alatti részt meleg fáslival borítjuk be. A bőrszépítő pakolás 45-60 percet van a testen, mialatt többször felmelegszik és lehűl. Nagyon érdekes érzés mikor a bőrszépítő anyagok maguktól melegszenek fel és hűlnek ki.

A bőr a természetes anyagokat magába szívja, így ápoljuk a bőr felszínét. A természetes anyagoknak és a váltakozó hőhatásnak hála a test nyirokkeringése felgyorsul és a bőrben lerakódott méreganyagokat és zsírokat elszállítja.

A kezelés eredménye képen a bőrfelszín érezhetően puha, selymes tapintású és kisimult lesz. A striák ill. növési csíkok pedig láthatóan elhalványodnak.

Kinek ajánljuk az aromatekercselést?

Aki kényelmesen fekve, kedvenc újságját olvasva szeretné bőrét feszesíteni válassza az aromaterápiás testtekercselést! A kezelés után megfiatalodottnak érezzük magunkat és bőrünk csodálatosan sima és selymes lesz!