Biorezonancia-egészségmegőrzés

A Feedback rendszerek SEGÍTIK szervezetét, hogy meggyógyítsa Önmagát! - már elérhető nálunk

Származzon bárhonnan a stressz – akár étel, akár a munka, akár személyes kapcsolataink, nagyobb életmódbeli változások, egy családtag halála – mindig ugyanazt a választ kényszeríti ki szervezetünkből. Minél hosszabb ideig vagyunk kitéve ezeknek a stresszeknek beavatkozás nélkül, annál hamarabb érünk a belefáradás stádiumába. Testünk saját védelme és öngyógyító funkciója legyengül, és nem képes ellátni feladatát.

A stressz csökkentése, esetleg teljes megszüntetése nagyon kifizetődő dolog, mivel a stressz mentes test képes saját magát gyógyítani, és jóval hatékonyabb annak védelmi rendszere is. Vegyük csak a csonttörés esetét: az orvos visszahelyezi eredeti helyére, de a csont regenerálja saját magát.

A Feedback rendszerek használata segít abban, hogy testünk saját jelzéseit felhasználva egészségünket fejlesszük, feleslegesen keletkezett anyagainkat tisztítsuk, és egy megkönnyebbült szervezetet hozzunk létre, mely immár képes saját maga gyógyításával foglalkozni.

Szervezetünk a nap folyamán a bejövő információknak csak egy töredékét képes megfelelően értelmezni. A fel nem dolgozott információk olyan módon hatnak szervezetünkre, mint egy oroszlán látványa, „küzdj, vagy menekülj!” A mai modern körülményeink biztosítják nekünk azt a kényelmetlen helyzetet, hogy a „küzdj, vagy menekülj” reakció, sokkal hosszabb ideig legyen jelen szervezetünkben, mint ahogy azt igényelnénk.

Régen az oroszlán látványa után valóban létrejött egy fizikai megterhelés, mely a keletkező fölösleges energiákat felhasználta. Jelen életünkben ezek az energiák felhasználatlanul keringenek testünkben, saját szerveinket felemésztve.

A túlműködéshez hozzászokik agyunk, emésztőrendszerünk, immunrendszerünk, ahelyett, hogy a stressz csökkentésére sarkallna bennünket. Ez rövidtávon akár jó is lehet, hiszen úgy érezhetjük, ehhez is hozzászoktunk, egyel kevesebb dolog, ami miatt aggódni kellene. Ugyanakkor hosszú távon, a fel nem használt hormonok és kiválasztott egyéb anyagok kihatással vannak egészségünkre, gyengítik testünket, hiszen nem csak az előállításával kell törődnie, hanem a megsemmisítésével is.

A fel nem használt anyagok okozhatnak elhízást, álmatlanságot, immunrendszerünk legyengülését, memóriazavarokat, kardiológiai problémákat, emésztési problémákat, és a nem megfelelő tápanyag-kiválasztást. Megemeli az ingerületátvivő anyagok koncentrációját, a vitaminok, és az ásványi anyagok felvételét (amelyekből, megjegyzem, amúgy is a minimumbevitelre törekszünk), ezzel felborítva azt az egyensúlyt, amit homeosztázisnak nevezünk.

Ez a csúcstechnológiájú készülék a quantum fizika tudományára épülő Biofeedback módszerét alkalmazó teljesen megbízható rendszer, ami megcélozza azokat a stresszfaktorokat, melyek a modern életmóddal és környezettel járnak együtt. Olyan gyorsan fejlődő technológia, amely képes az emberi test stresszfaktorait komputer sebességgel feltérképezni, melynek eredménye néhány percen belül lát ható.

A Biofeedback során nem kell testünkbe tűvel, vagy bármilyen eszközzel behatolni. A  készülék kényelmes, gyors  3 perces energetikai tesztet végez, amelynek eredményei betöltődnek a speciális programba. Ezek az információk jelzik a szervezetben aktuálisan uralkodó terhelő anyagok mennyiségét, hol létét ill. a test általános, és lokális energetikai állapotát.

A készülék egyedülálló módon képes feltárni azokat a specifikus stresszfaktorokat, melyek mélyben megbújva a test öngyógyító képességét gátolják. 

A legtöbb ember nem érez semmi különöset a stresszfaktorok oldásakor, míg mások mély relaxációt élnek át, vagy csak egyszerűen jól érzik magukat, van olyan kliens, aki azonnal az ülés után energikusabbnak érzi magát

A Quantum Biofeedback végső eredménye magasabb szintű jóllét, nagyobb mentális tisztaság, fájdalom csökkenés, és a fizikai teljesítmény növekedése lehet.

06209-365-395