Cellulitkezelés - zsírbontás

A hatékony hármas hatás:

Zsírbontás - Cellulit eltávolítása - Bőr fiatalítás                                          

A narancsbőrrel a női társadalom nagyon nagy százaléka küzd, hiszen a párhuzamos rostokból felépülő női bőr biológiai funkciója, mely szerint a várandósság során megfelelően nyúlnia kell, kedvez a cellulit, vagy más néven narancsbőr kialakulásának.

A narancsbőr olyan testrészeken alakul ki, melyek hidegek. A bőr felületet a narancsbőr területén hőmérővel mérhetően hidegebb a test többi részénél. A test saját magát védi azzal, hogy ezekre a hideg területekre szigetelő zsírréteget tesz. A női kötőszövet könnyű nyújthatósága miatt, nagyon alkalmas a zsír tárolására, és ezért a nők legnagyobb arányának kötőszöveti lerakódása van.

A női kötőszövet párhuzamos rostokból épül fel, melyek könnyedén el tudnak egymástól távolodni, ez a kitágulás, és a zsírréteg megnövekedése már messziről látható völgyes-dombos felületet eredményez. Ezeket a dombocskákat, és gödröcskéket nevezi a köznyelv narancsbőrnek, ill. cellulitnak.

A narancsbőr remekül el tud távozni természetes úton is, ha a testet a cellulit helyén hatékonyan el kezdjük melegíteni. Fontos azonban, hogy a melegítés rendszeres legyen, hiszen csak akkor tudjuk hatékonyan meggyőzni testünket arról, hogy nem kell ide a hőszigetelő réteg, hiszen jó itt a hőmérséklet.

A bőr melegedését el lehet érni egyrészt vákuumterápiás mélymasszázzsal (hypoxi), másrészt infraszauna rendszeres használatával, mely a külső kötőszövetet kiválóan melegíti és méregteleníti. A méregtelenítés nagy szerepet játszik, a már meglévő lerakódások kezelésekor. Az infraszauna rendszeres használata tehát széppé, feszessé és fiatalossá varázsolja a bőrt, és segít a lerakódott zsírrétegek eltávolításában is.

A narancsbőrös területeket felmelegíthetjük továbbá saját vérünkkel is, mely a vákuumos fogyasztó technikák tudományos alapját képezi. A vákuum javítja a külső kötőszövet vérellátását, így tartósan emelve annak nyirokkeringését, és hőmérsékletét. A nyirokkeringés élénkülésének hála, a lerakódások gyorsan eltűnnek, és a bőr kisimul, szebb lesz, mint eredetileg. A vákuumos terápiák választásakor nagyon figyeljünk arra, hogy a vákuum egyenletesen érje testünket, mert nagyon lényeges, hogy a fogyás egyenletesen következzen be. Kiváló osztrák találmány a HYPOXI,

mely egy vákuumos bicikli, ahol a vákuum az egész alsó testfelet egyenletesen éri, egyenletesen javítva a popsi-has-csípő-combok területén a vérellátást. Az eddig ismert egyik leghatékonyabb vákuumos technikát képviseli a Hypoxi, mert a mozgást ötvözi a vákuumos technikával. A fogyás teljesen egyenletes és hatékony a Hxpoxi trainer használatával a popsi-has-csípő-comb területen.

Minél régebbi egy lerakódás annál inkább eleinte arra kell az edzések során várni, hogy a test aktivizálja a lerakódásokat. Egy több évtizedes elhízás ezért sokkal nehezebben kezd el felszívódni, mint egy frissen kialakult. A lerakódások aktivizálását nagyon meggyorsítja, ha az adott testfelületet rázzuk. Ilyenkor szokták a személy edzők a heti egy ugráló edzést javasolni. Van azonban, aki nem kedveli ezeket az ugrálós edzésformákat, nekik ajánljuk a VIBRATRÉNERT!

A Vibra kiválóan helyettesíti a stepp aerobic, és a hozzá hasonló ugrálós edzésformákat. A Vibratréner az izületek kímélve, csak a külső kötőszövetet rázza, aktivizálva a lerakódásokat, és nagy mértékben elősegítve a fogyást. Használja a Vibratrénert és rövidítse le fogyásának idejét felére!

Munkatársaink mindenkinek igényeire szabják terápiáinkat, hogy a lehető leggyorsabban elérhesse vágyait. Kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra most!