Fekvő Hypoxi a gyakorlatban

HasfogyásLássuk mit mond a hypoxi keresőszóra a Wikipédia:

"Mivel a Hypoxi edzés során végzett mozgás legtöbbször közepes intenzitású (közben a pulzus a maximális pulzusérték 60-70%-a lehet), ezért igen jó hatásfokkal égeti a zsírt. Thermográfiás felvételeken jól látható a változás, a kezelt testrészek zsírszöveteiben megemelkedik a hőmérséklet; kezelésenként a szervezet 20-50 g zsírt veszít.

Hatékonysága a hagyományos fogyás eredményéhez viszonyítva sokszoros. Egy kilogramm testsúlycsökkenés a hagyományos módszerekkel a csípőn mintegy 0,5-0,7 centiméter körméret csökkenést eredményez, míg ugyanez a fogyás HYPOXI-val 1-1,3 centimétert jelent."

12-15 alkalom kezelés után a narancsbőr körülbelül egy-két fokozattal javul, az alsótest egy-két ruhaméretet csökken.""""" "" """""+4ˇ^^""""

A fekvő Hypoxi a két leghatékonyabb fogyasztó technikát ötvözi a maximális fogyás érdekében! A fekvő Hypoxi egy újgenerációs fogyasztógép, melyben a mozgás jótékony fogyasztó hatását az egyenletes vákuummasszázs feszesítő és karcsúsító munkájával ötvözve fogyhat 6 hét alatt akár egy ruhaméretet.

 

A fekvő Hypoxi edzésre váltóruhával kell érkezni, melyben egy váltó póló, egy váltó rövid vagy hosszú nadrág és egy váltó zokni van. Cipő nem szükséges a Hypoxi használatához, azt csak érzékeny talpú Vendégeinknek szoktuk javasolni.

A fekvő Hypoxit nem megeröltető használni, mert nem cél, hogy izmaink használják a vérünket, de a kellemes biciklizés ellenére kissé meg lehet izzadni, ezért szalonunk a fürdéshez törülközőt mindenkinek díjmenetesen biztosít.

A fekvő Hypoxi gépeket minden alkalommal szalonunk munkatársa indítja el, a Vendégek céljainak megfelelő programot beállítva, mely programokat minden alkalommal egy kicsit tovább erősítünk a minél hatékonyabb fogyás érdekében.

A fekvő Hypoxi generációk legnagyobb előnye, hogy a kényelem mellett az egészség is előtérbe került kialakításukkor, ezért az emberi anatómiának leginkább megfelelő felfekvést biztosít a hátnak, kíméli az életünk során amúgy is sok terhelésnek kitett gerincet és a derekat.

Hypoxi

A fekvő Hypoxi edzések mellé ingyenes étkezési konzultációkat tartunk, melyek során kialakítható egy ideális, egészséges étrend. Az étrend meghatározásakor különös hangsúlyt fektetünk a vendégeink igényeire és életkörülményeire, hogy a maximális fogyást érjük el. Az étrendben lényeges szempont, hogy semmiképpen se hagyjuk éhezni a szervezetet, mert az éhezéssel egybekötött fogyás eredménye mindig a yoyo effektus.

Kérjen időpontot telefonon: 0630/4020-287