Fülakupunktúra

Fül akupuntúra a yoyo effektus elkerülésére

Amikor fogyókúrába kezdünk, megvonjuk testüntől az élvezeti élelmiszereket, és áttérünk az ízetlen, de egészségesnek mondott étkekre. Ilyenkor pár nap elteltével, már nagyon nehezen álljuk meg a cukor csábítását. A kibírhatatlan vágy a cukorra, nem azt jelenti, hogy szervezetünknek nagy szüksége van cukorra, hanem azt, hogy kibillent az egyensúlyból, energiát vesztett és azt gyorsan szeretné pótoltatni velünk. Itt jön be a yoyo, és többet szedünk fel, mint amennyit leadtunk. Ha szervezetünk egyensúly vesztését akupunktúrával, talpmasszázzsal állítjuk helyre, akkor nagyon sok felesleges kalóriától és szenvedéstől szabadítjuk meg magunkat, és fogyókúránk sikeres lesz.

A fül akupunktúra egy csodálatos tudomány melynek segítségével az egész emberi testre kiegyensúlyozó hatást lehet gyakorolni. A fül akupunktúra a kényszeres cselekedeteket hivatott megszüntetni, oly módon, hogy a testet harmonikus állapotba hozza a kilengések kiegyenlítésével. A kiegyenlítést úgy javaslom elképzelni, mint egy város autóút hálózatát. Ha valahol elromlik a lámpa, ott hatalmas dugó keletkezik, míg a város másik része szinte kiürül, mert ott lehet haladni. A fülakupunktúrával kijavítjuk az energia dugókat a testünkben, hogy az egész rendszerben akadálytalanul áramolhasson az energia.

A szenvedésnél, és kitartó önmegtartóztatásnál sokkal hasznosabb lenne, ha tudjuk, hogy megterhelő időszak következik (pl.: fogyókúrázunk), fülünkbe diszkréten csillogó arany tűket szúratnánk egy terapeutával. A terapeuta a megfelelő pontokon stimulálja szervezetünket, visszaállítva annak természetes egyensúlyát.

A fül egy embriópózba gubózott csecsemő

alakjának felel meg, és ezért megtalálható rajta minden szerv kivetülése ugyanúgy, mint például a talpon. A talpmasszázs élettani hatásait már nagyon sok helyen kezdik elfogadni, és hatékonyan használni. A fül akupunktúra is ehhez hasonló, de nem csak egy ideig stimuláljuk az adott szervet, hanem a tartós tűk segítségével akár 7 napon át folyamatosan egyensúlyozzuk ki a testünket, mely hatására az egyensúly hosszabb távon marad meg. Testünk a harmónia állapotát ugyanúgy tanulja, mint mi az idegen nyelveket, és sokkal hatékonyabban, és kitartóbban tudja fenn tartani, ha egyhuzamban gyakorolja. (képzeljük el, ha egy idegen szót csak heti egyszer hallunk, mennyire gyorsan tanuljuk meg, ahhoz képes, hogy ha minden nap többször halljuk egy héten át)  

 Szalonunkban tartós arany tűkkel dolgozunk, melyek aprók és 7-10 napig a fülben maradnak, majd kihullanak! Kérje fülakupunktúrás addiktológusunk tanácsát!