Hypoxitrainer L250 fekvő

Hypoxi: Egyenletes vákuum, egyenletes eredmény!

Hypoxi, a forradalmian új alakformáló készülék!

Lássuk mit mond a hypoxi keresőszóra a Wikipédia:

"Mivel a Hypoxi edzés során végzett mozgás legtöbbször közepes intenzitású (közben a pulzus a maximális pulzusérték 60-70%-a lehet), ezért igen jó hatásfokkal égeti a zsírt. Thermográfiás felvételeken jól látható a változás, a kezelt testrészek zsírszöveteiben megemelkedik a hőmérséklet; kezelésenként a szervezet 20-50 g zsírt veszít.

Hatékonysága a hagyományos fogyás eredményéhez viszonyítva sokszoros. Egy kilogramm testsúlycsökkenés a hagyományos módszerekkel a csípőn mintegy 0,5-0,7 centiméter körméret csökkenést eredményez, míg ugyanez a fogyás HYPOXI-val 1-1,3 centimétert jelent."

12-15 alkalom kezelés után a narancsbőr körülbelül egy-két fokozattal javul, az alsótest egy-két ruhaméretet csökken.""""""" "" """""+4ˇ^^"""" 

A Fekvő Hypoxi egy fekvő formátumú vákuumos bicikli!

A Hypoxi hatékonyan tünteti el a narancsbőrt és a felesleges centiket! Más készülékekkel ellentétben a Fekvő Hypoxiban egyenletes vákuum dolgozik. A fogyás ezért minden területen egyformán, egyenletesen megy végbe és soha sem következik be az, hogy a test két oldala nem egyformán karcsúsodott! A kézzel végzett kezelések eredményét nagyban befolyásolja, hogy a kezelő mennyit időz egy területen, ahol többet járatja a kezelőfejet, ott többet is éget el, mint a másik oldalon. Ez a Hypoxiban soha sem fordul elő! A vákuum a búra alatt teljesen egyenletes, ezért a fogyás is mindig, mindenütt egyenletes!

Ahhoz, hogy eltüntessük a felesleges centiket és a narancsbőrt tudnunk kell, hogy miért alakul ki.

Narancsbőr és plussz centik ellen a megoldás a vérkeringés javítása!

Ahol jó a vérkeringés onnan a nyirokrendszer hatékonyan tudja eltávolítani a lerakódásokat! Javítsuk a vérkeringést, és bőrünk feszes, fiatalos lesz, a lerakódások pedig maguktól tűnnek el!

Hogyan javul a vérkeringés a Hypoxiban?
A Hypoxi egy számítógép által automatikusan vezérelt készülék, ahol a búra alatt teljesen egyenletes a vákuum! A vákuum mint egy mélymasszázs dolgozik, intenzíven masszírozza át a kötőszövetet, hatékonyan javítva ezzel a vérellátást! A vér pedig elszállítja a lerakódásokat a comb, csípő és a has területéről, hiszen deréktól, lefelé fekszünk a gépben.

Ahol jó a vérellátás, ott felmelegszik a test. Tekintse meg a hőtérképet!

Honnan lehet fogyni a Hypoxival?
A Fekvő Hypoxiban deréktól lefelé vagyunk a fedél alatt, ahol a vákuum dolgozik. Kényelmes helyzetben, gerincünket nem terhelve, fekszünk és biciklizünk. Azért van szükség a biciklizésre, hogy a nyugalmi állapotnál sokkal több vért pumpáljunk lábunkba, ezzel segítve, hogy a vákuum minél több vérrel dolgozhassa át és melegíthesse fel a csípő, láb, has kötőszövetét.

Ahol javul a vérellátás, ott csökkennek a lerakódások! Cél a has-fenék-csípő-combok körméretének csökkentése! A Fekvő Hypoxi használata után érezhető, és hőmérővel mérhető az alsó testfél melegedése, enyhe bizsergése!

Az "edzések" 30 ill. 40 percesek szalonunkban. A 30 perces Hypoxizás azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik még nem vettek részt soha vákuumos kezelésen. A 40 perceset pedig azoknak, akik már részt vettek, vagy nagyon aktívan sportolnak és ezért kötőszövetük feszes. A Hypoxiban a vákuum miatt már a 3. percben beindul a zsírégetés és a láb egyenletes melegedése. A tapasztalatok szerint a láb a maximális hőmérsékletét a 30-adik percben éri el és ezután már nem tud tovább melegedni. A maximális lábhőmérséklettel érdemes kiszállni a gépből, mert ilyenkor a leghosszabb az utóhatása edzésünknek. Minél magasabb hőmérséklettel szállunk ki, annál hosszabb lesz a láb lehülésének ideje. Ameddig nem hül le a láb, folytatódik a zsír elszállítása! Azt ajánljuk vendégeinknek, hogy Hypoxizni, télen, hosszú nadrágban jöjjenek és utána soha ne zuhanyozzanak hideg vízzel. Egy 30 perces Hypoxi edzésnek 6-8 óra az utóhatása, attól függően, hogy mennyire tudjuk melegen tartani testünket.

Mire jó a vákuum? Nem elég csak edzeni?

 

Egy hagyományos edzés során testünk fokozza a vérellátást izmainkban és ezért az izom rostok között lerakódott zsírok szépen eltávoznak. A probléma csak az, hogy az izomrostok között csak nagyon alacsony hányada található meg testünk zsírháztartásának. A legtöbb zsír, és egyéb szenyeződés a kötőszövetben található. A zsír csak onnan tud eltávozni, ahol fokozódik a vérellátás! Egy hagyományos edzés során csak az izomrostok közül tűnhet el a lerakódás, de a Hypoxival a vérellátás a kötőszövetben is fokozódik, ezért a kötőszöveti lerakódások eltűnése is garantált! A Hypoxiban együtt karcsúsodik az izom és a kötőszövet!

Ha nem vagyok edzésben megerőltető a Hypoxi?
Nem! A Hypoxi egy fekvő formátumú vákuumos bicikli, ahol a bicilizés egyáltalán nem megeröltető! A bicikli ellenállása egy sík terepen törétnő biciklizéshez hasonlít, nagyon könnyű tekerni. A Hypoxinak nem célja, hogy nehéz legyen tekerni, hiszen akkor a lábakba toluló vért az izmok használnák, és nem tudná a vákuum a külső kötőszövet vérellátását javítani!

Miért fekvő Hypoxi?
A fekvő Hypoxi kíméli a gerincet! A Hypoxiban a vákuum mindig a gépben lefelé szívja az embert. A nyereggel ellátott Hypoxikban a nyeregre rászívja a vendéget, ezzel jelentős nyomást mérve a gerincoszlopra. (a test saját súlya és a vákuum ereje összeadódik, egy erővé, mely mind a gerinre hat) A fekvő Hypoxiban soha nem terhelődik a gerincoszlop még a saját testünk súlyával sem!

A Hypoxi vérellátás javító hatását tovább erősíti az infraszauna!

Érdemes zsírégető ill. anticellulit krémet használnom Hypoxi kezelés alatt?
Nem! A zsírégető ill. anticellulit krémek hatásmechanizmusa is a vérellátás fokozásában rejlik. A külső kötőszövetnek azonban megvan a maximális hőmérséklete, melyet minden alkalommal elért a Hypoxi kezelés alatt! Éppen ezért nem érdemes a Hypoxiban bekrémezni magunkat, mert a maximumot nem tudjuk tovább emelni. Aki szeretné mégis használni krémjét, azt javasoljuk, hogy a Hypoxi kezeléssel átellemben a nap másik felében használja krémjét. Ha reggel jön Hypoxizni, akkor este és fordítva.

Milyen diétát érdemes tartani Hypoxi kezelés alatt?

A Hypoxi rendszer előnye:

Egyenletes vákuum, egyenletes fogyás!
Tekintse meg, hogyan javul a külső kötőszövet vérellátása a Hypoxi edzés alatt:

A diéta nagyon bonyolult, és nem lehet általánosságokba bocsátkozni vele kapcsolatban. Ami valakinek hatásos, előfordulhat, hogy másvalakinek az teljesen hatástalan. Szakembereink mindenkinek az első alkalommal elmondják, hogy számára mi lenne a legmegfelelőbb étkezési stílus. A diéta kialakítását mindig teljesen egyénre szabottan végezzük!

 

Hypoxi és az eredmény gyönyörű, formás, feszes test!

 

Tekintse meg Hypoxival elért eredményeinket!

A fekvő Hypoxi hatása összefoglalva:

1. A hypoxi célirányosan javítja a vérellátást, így a zsírbontás elsősorban a lábakon, csípőn, a hason és a popsin valósul meg.

2. A hypoxiban a zsírégetés sokkal kevesebb megerőltetéssel jár, mint a hagyományos zsírégető edzéseknél.

3. A hypoxiban a harmadik percben már beindul a zsírégetés, míg a hagyományos edzésnél csak 20 perc múlva.