Infraszauna – a bársonyos bőr szakértője

PHYSIOTHERM infrakabin - Lazuljon el és szülessen újjá a régi korok bevált kezelésével!
Az infraszauna olyan egyszerű és kellemes módja önmagunk kényeztetésének, ami bárki számára elérhető. Használatával könnyen legyőzhetőek bizonyos betegségek, hozzásegít immunrendszerünk fitten tartásához, és nagy mértékben elősegíti a fogyás és méregtelenítés folyamatát. Az infraszauna rendszeres használata biztosítja a jobb közérzetet.

Napjainkban egyre fontosabbá válik a pihenés, a relaxáció a mindennapi stressz ellensúlyozására - az infraszauna ebben is segít. Az infraszauna használata által a szervezet 30 perc alatt akár 300 - 600 kalóriát is veszíthet, mely hozzájárul fogyókúránk sikeréhez. Amennyiben nem csak a méregtelenítés, vagy kötőszövetének feszesítése csupán a célja, hanem jelentős mértékben szeretne fogyni is, akkor mindenképpen vegye igénybe Hypoxi kezelésünket is az Infraszauna mellé. 

A PHYSIOTERM infraszaunában nincs pára, gőz, és mivel itt nem a meleg, hanem az infravörös fényhullámok melegítik fel a bőrt és indítják el az izzadást, ezért elegendő a kellemes 36-40 fokos hőmérséklet. Ezen a viszonylag alacsony hőfokon, a szervezet a szív megterhelése nélkül ugyanannyi izzadságot képes kiválasztani, mint a hagyományos finnszaunára jellemző 80-90 fokos környezetben. A különbség a két szauna között, hogy míg a finn szaunák úgy érik el az izzadást, hogy megpörgetik a szivet, addig az infraszaunák a bőr melegítésével a szív kímélésével izzasztanak és méregtelenítenek. Közben a kellemes relaxációt igényre szabott illat, szín és napfényterápia teszi teljessé. A teljes spektrumú napfényterápia serkenti az energiaközpontokat és erősíti az immunrendszert, fokozza az életkedvet. A harmonikus zene eljut a test minden sejtjéhez és gyógyír a lélekre.

Az izzasztókamrák minden társadalomban már a kezdetektől fogva szerepet játszottak a test ápolásában, a gyógyulás elősegítésében és a természetes, hatékony egészségmegőrzésben. A régebbi korok kedvelt szaunája a finn szauna volt, melyet a keringési problémákkal küzdők sajnos nem használhatnak. Az infraszauna ezzel szemben hatékonyan javítja a kötőszövet verejtékezését ezzel segítve elő a méreganyagok távozását és a bőr megújulását, miközben alacsony hőmérsékletének hála, nem terheli a szivet!

Az infraszauna kiváló fegyver a kötőszövet külső rétegeiben elhelyezkedő narancsbőrt okozó méreganyagok eltávolításához, mialatt a meleg, illat fürdő kellemesen kényezteti lelkünket és oldja a felhalmozódott stresszt.

Az infraszauna élettani hatásai:

Az Infraszauna 30 perces használata kb. 15 km-es futásnak felel meg és 600 kalóriát éget el! A szervezetet egyáltalán nem terheli, miközben a bőrt hatékonyan fiatalítja! A hagyományos szaunához képest a test 3-7-szer nagyobb mennyiségben választ ki zsírt és méreganyagokat! Nagyon kellemes, mérsékelt meleg van benne, egyáltalán nem 'éget'.

Bírja jobban a munka stresszét! Relaxáljon!

Relaxáljon legalább heti kétszer infraszaunában, és lelekileg és testileg is sokkal kiegyensúlyozottabb lesz!

Tekintse meg eredményeinket!

 

 

* Gyorsítja a zsírbontást
* Fiatalítja a bőrt
* Megszünteti a cellulitot
* Oldja a stresszt, pihentet
* Aktiválja az immunrendszert
* Csökkenti a magas vérnyomást (vérerek kitágulása)
* Segíti a szövetekből a lerakódott salakanyagok kiválasztását (só, hugysav, tejsav, stb.)
* Csillapítja a fájdalmat, és megszünteti a gyulladást, mert az intenzívebb vérkeringés segítségével könnyebben kiürűlnek a fájdalmat és gyulladást okozó anyagok
* Fokozza légúti nyálkahártyák nyák elválasztását
* Segíti hörgők tágulását (oldódik a hörgők görcse)
* Segíti az izmok ellazulását
* Javítja az endokrin rendszer működését
* Elésegíti az endorfinok felszabadulását (euforizál)

A téli időszakokban rendszeres használatával könnyebben leküzdhetőek a vírus- és baktérium fertőzések.
A PHYSIOTHERM infrakabin több, élettanilag és pszichikailag kedvező hatásával javítja az Ön egészségét, kondícióját, hangulatát.

 

1. PHYSIOTHERM-napfürdő a téli napokon is

Az infravörös sugarak melege, akárcsak a természetes napfény, a test, a szellem és a lélek jótevője. A kíméletes izzadás a jó közérzet és a szépség titka. Az infravörös szaunákban használt fény azonos a napfény meleget adó tartományával, de nem tartalmazza a káros UV és mikrosugárzásokat. Az infravörös energia a levegőt nem használja közvetítő közegként. Ennek következtében az infrasugarak több, mint 80 %-ban melegítik fel magát a testet, és kevesebb, mint 20 %-ban a környező levegőt.

A gyógyító izzadás a Physiotherm kabinok esetében már 30°C-on elkezdődik. A test kellemes melegben töltődhet fel energiával. Megszabadul a káros anyagcseretermékektől, vérkeringése felélénkül, és újra szabadon fellélegezhet. Ezen kívül az infravörös sugarak melege nagyon kedvezően hat a bőrre, az izomszövetre, az izületekre, a csontszerkezetre, a vérnyomásra, csillapítja a fájdalmakat és erősíti a jó közérzetet és az immunrendszert. Érezze a napozás pihentető hatását télen is!

2. SZINES FÉNYTERÁPIA
A színek közvetlen hatással vannak ránk és kedvezően hatnak lelkünkre is. Az infraszaunában a csakrák színeit találjuk, melyek egész testünk energiapályájának kapui. Ha csakráink eldugulnak testünk energiája megreked, és mint a dugóban az autópályán felhalmozódnak bennünk a méreganyagok. A megfelelő szín használata, képes megnyitni az energia kapukat, és az izzadás már el is távolította a lerakódásokat, mialatt mi kellemesen relaxálunk és pihenünk.

Próbálja ki!

Ellenjavalt: terhesség, alacsony vérnyomás, viszértágulat esetén, inplantátum