Infraszauna physiotherm

 

PHYSIOTHERM infrakabin

Az izzasztófürdők minden társadalomban már a kezdetektől fogva szerepet játszottak a test ápolásában, a gyógyulás elősegítésében és a természetes, hatékony egészségmegőrzésben. Élvezze a PHYSIOTERM infraszauna által teremtett légkört, amelyben teste, lelke kellemes, 36-40 fokos melegben regenerálódik és töltődik fel egyedülálló módon úgy, hogy a "rövidhullámú" infravörös sugárzás több mint 90%-a behatol a testbe, az ott keletkező kéreghő izzadást vált ki, a vérkeringés révén az egész test maghőmérsékletét megemeli. A hőhatásra a bőrerek megnyílnak, a verejték és az izzadtságanyagok (salak- és méreganyagok) mennyisége többszöröse, mint a hagyományos szaunázás esetén.

A PHYSIOTERM infraszaunában nincs pára, gőz, ezért elegendő a minden szervezet számára kellemes 36-40 fokos meleg. Ezen a viszonylag alacsony hőfokon - mivel a környezet száraz - a szervezet ugyanannyi izzadságot képes kiválasztani, mint a hagyományos finnszaunára jellemző 80-90 fokos páradús környezetben. Ám szemben az utóbbival, száraz melegben az izzadság folyamatosan el tud párologni a test felületéről, ezzel kellemesebb közérzetet biztosítva, nem beszélve arról a cseppet sem mellékes körülményről, hogy a kiválasztódott mérganyagok nem csorognak a testen, hanem elpárolognak az izzadsággal együtt. Közben a kellemes relaxációt igényre szabott illat, szín és napfényterápia teszi teljessé. A teljes spektrumú napfényterápia serkenti az energiaközpontokat és erősíti az immunrendszert, fokozza az életkedvet. A harmonikus zene eljut a test minden sejtjéhez és gyógyír a lélekre.

Az infraszauna élettani hatásai:

30 perces használata kb. 15 km-es futásnak felel meg és 600 kalóriát éget el! A szervezetet egyáltalán nem terheli, miközben a bőrt hatékonyan fiatalítja! A hagyományos szaunához képest 3-7-szer nagyobb mennyiségben választ ki zsírt és méreganyagokat! Nagyon kellemes, mérsékelt meleg van benne, egyáltalán nem forró.

Bírja jobban a munka stresszét! Relaxáljon!

Relaxáljon legalább heti kétszer infraszaunában, és lelekileg és testileg is sokkal kiegyensúlyozottabb lesz!

Tekintse meg eredményeinket!

 

* Gyorsítja a zsírbontást
* Fiatalítja a bőrt
* Megszünteti a cellulitot
* Oldja a stresszt, pihentet
* Aktiválja az immunrendszert
* Csökkenti a magas vérnyomást (vérerek kitágulása)
* Segíti a szövetekből a lerakódott salakanyagok kiválasztását (só, hugysav, tejsav, stb.)
* Csillapítja a fájdalmat, és megszünteti a gyulladást, mert az intenzívebb vérkeringés segítségével könnyebben kiürűlnek a fájdalmat és gyulladást okozó anyagok
* bőr vérrelátásának fokozása
* légúti nyálkahártyák nyák elválasztása
* hörgők tágulása (oldódik a hörgők görcse)
* izmok ellazulása
* endokrin rendszer működése
* endorfinok felszabadulása (euforizál)
* szívfrekvencia és a szív percvolumene javul

 

A téli időszakokban rendszeres használatával könnyebben leküzdhetők a vírus- és baktérium fertőzések.
A PHYSIOTHERM infrakabin több, élettanilag és pszichikailag kedvező hatásával javítja az Ön egészségét, kondícióját, hangulatát.

1. PHYSIOTHERM-MÉLYMELEG TERÁPIA
Manapság az infravörös sugarak melege egyre inkább a test, a szellem és a lélek jótevője. A kíméletes izzadás a jó közérzet és a szépség titka. A gyógyító izzadás a Physiotherm kabinok esetében már 35°C-on elkezdődik. A test kellemes melegben töltődhet fel energiával. Megszabadul a káros anyagcseretermékektől, vérkeringése felélénkül, és újra szabadon fellélegezhet. Ezen kívül az infravörös sugarak melege nagyon kedvezően hat a bőrre, az izomszövetre, az izületekre, a csontszerkezetre, a vérnyomásra, csillapítja a fájdalmakat és erősíti a jó közérzetet.

2. SZINES FÉNYTERÁPIA
A színek közvetlen hatással vannak ránk és kedvezően hatnak lelkünkre is.

3. AROMATERÁPIA
Az illóolajok a bőrön keresztül és belégzés útján eljutnak a test minden sejtjéhez, élénkítik a testet és a lelket.

Négy kényeztető illatot használunk:
* Harmonie: hangulatjavító, az életöröm forrása
* Relax: feszültségoldó a nyugalom forrása
* Aktív frissítő: elűzi a fáradtságot
* Wohlauf: felszabadít tisztítja a légutakat