Kontúrfáslizás

Kontúrfáslizás, a pihentető feszesítő

Garantált és tartós, a méretenként 1 – 3 cm csökkenés! Alkalmankénti összes méretcsökkenés 10 - 30 cm. A méretcsökkenés az eltávolított méreganyagból jön létre. és tartósan megmarad.

A Kontúrfáslizás eredménye:

  • különlegesen feszes, puha bőr
  • 10-30 cm méretcsökkenés alkalmanként
  • 3 kezeléssel 2 – 3 fokozatot javult cellulit
  • a bőr megfiatalodik
  • a testben felhalmozott méreganyag jelentősen csökken
  • könnyű, fiatalos érzés

Nagy örömmel mutatjuk be a Holt tengeri iszapos kontúrfáslizást, mely forradalmian új hatásmechanizmusával már nagyon sok országban az egyik legkeresettebb alakformáló eljárás! A kontúrfáslizás során a testre holt tengeri, teljesen antiallergén, klinikailag tesztelt pakolást viszünk fel, mely méregtelenítő hatását tovább fokozzák a testre tekert fáslik. A fáslik célja, hogy a kiméregtelenített, tiszta kötőszövetet összetömörítsék, tartós méretcsökkenést eredményezve! A kontúrfáslizás során jelentős (átlag 15 cm-es) méretcsökkenés érhető el!

Milyen a kezelés és hogyan zajlik?
A kezelés, nálunk, infraszaunázással kezdődik, azért, hogy a pólusok kinyíljanak, és a méregtelenítés még hatékonyabb legyen! A szaunázás előtt, egy külön álló helyiségben, ahol az egész kezelés zajlik, 15 helyen mérjük a testet, hogy a méretcsökkenés számszerűsíthető legyen. Az infraszauna használata után, mely igény szerint 20-30 perc, a testre felvisszük az iszapos pakolást, és feltekerjük a fáslikat. Az iszap hatóideje egy óra, ennyit van a testen a pakolás, majd leszedjük a fáslikat, az iszapot lemossuk, és a testet ugyanazokon a pontokon újra lemérjük. A megtisztított testre utókezelő, bőrápoló "skintonert" fúlyunk, a kezelés lezárása képen. A kontúrfáslizó kezelés összesen kb. 2-2,5 órát vesz igénybe.

A kezelést követően az eredmény azonnal érezhető és mérhető! A kontúrfáslizással átlagosan és méretenként 1-3 cm méretcsökkenés érhető el!

Az elért eredmények a kezelést követő napokban tovább fokozódnak!

Kérjük a kontúrfáslizó kezelésre hozzon magával váltás fehérneműt, mert a fáslik alatt viselt fehérnemű vizes lesz.

Tartós lesz a fogyás?
Tapasztalataink szerint a fogyás addig marad meg, amíg Ön megtartja az életmóddal kapcsolatos tanácsainkat. Ellenkező esetben időszakonként fenntartó kezelés ajánlott.

Hány kezelésre lesz szükségem?
Ez attól függ, hogy mik az Ön céljai, mennyire laza a bőre, mennyire tartja meg az életmód változtatásra vonatkozó tanácsainkat, milyen gyorsan gyűlnek újra a méreganyagai és hogy csak fogyni szeretne, vagy teljesen méregtelenedni. Általában 1 és 3 közötti tekercselés ajánlott, de szakemberünk segít Önnek értékelni az igényeit és kialakítani egy fáslizási terápiás tervet az Ön egyedi kívánságaihoz és életstílusához alkalmazkodva.

Mennyit fogok fogyni?
A test körmérete helyenként átlagosan 1-3 cm között csökken, mely összesen 10-30 cm fogyást jelent az első fáslizás után! Három - négy kezelés után átlagosan 6 - 9 cm-es fogyás várható helyenként. A kontúrfáslizást arra tervezték, hogy a zsírsejtek kiürítése és összenyomása útján elsősorban a méreteket csökkentse és nem annyira a kilókat.

A kontúrfáslizás eredménye varázslatos!

Tekintse meg eredményeinket és kérjen időpontot egy ingyenes konzultációra!

Kellemes körülmények között, maximális diszkrécióval és szeretettel várják Önt szakképzett és segítőkész munkatársaink!