Masszázskezelések

Amikor a test megpihen, a lélek nyugalomra lel….

Hagyományos, tradícionális svéd masszázzsal várjuk kedves pihenni vágyó Vendégeinket!

A hagyományos svéd masszázs csökkenti a fájdalmat, felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot, fokozza az éberséget, javítja a közérzetet, de mindenek előtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását.

A svédmasszázs a legelterjedtebb nyugati masszázsfajta. Ez a klasszikus, legtöbbünk által ismert frissítő, kényeztető masszázs, mely a bőr felületén krémmel, vagy olajjal történik.

Menete:

A masszőr simító, dörzsölő, gyúró és rezegtető mozdulatokkal frissíti fel a testet. Ezzel elősegíti a relaxációt, fokozza a keringést, csökkenti a stressz hatását. Felgyorsítja a sérülések utáni felépülést, megakadályozza a nem használt izmok sorvadását, enyhíti az álmatlanságot. Célja a vér,- és nyirokkeringés javítása, az immunrendszer erősítése, a kondíció javítása, az anyagcsere fokozása, a szervezet külső és belső felfrissítése. A masszázs hatására az izmok ellazulnak, élénkül a sejtek anyagcseréje, gyorsul a bőr regenerációja, növekszik a stressztűrő képesség és az izmok teljesítőképessége.

Ellenjavallatok:

  • Fertőző bőrbetegségek esetén.
  • Vérrög (trombózis) képződésre hajlamos személyeknél.
  • Súlyos keringési betegségeknél kérje ki orvos véleményét.

 

 

Új Szolgáltatásunk a Talp-reflexzóna masszázs!

A talpmasszázs hatékony segítséget nyújt egészségünk megőrzésében, javítja az idegrendszer, a hormonrendszer és az immunrendszer működését. Emellett jótékonyan hat az energiaáramlásra, a vér- és nyirokkeringésre.  Mint öngyógyító módszer különösen hatásos a belső szervek funkcionális zavarainál, főként anyagcsere-betegségeknél, gerincbetegségeknél.

A megfelelő zónák masszírozásával nő a hozzárendelt szervek vérbősége, javul az anyagcseréje  ezzel mozgósítva szervezet öngyógyító erőit. A talp masszírozása megelőzésre, frissítésre, regenerálásra is alkalmas, eredménye az energetikai egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés egyik feltétele.

 

A masszázsok Királynője Végre nálunk is elérhető! Cellulit masszázs!

A Cellulit masszázs természetes, hatékony és kényelmes módon segít eltüntetni a narancsbőrt okozó lerakódásokat. Látványosan karcsúsít, átformálja a  test kontúrját, megemeli a popsit, feszesíti a comb és csípőtáji bőrt. Természetesen a tökéletes eredmény hosszú folyamatot igényel, de megfelelő életvitel mellett meglehetősen jól és látványoasn javítható az bármilyen mélységű narancsbőr állapota.

A Cellulit masszázs elősegíti, hogy a felhalmozódott nyirok, salakanyaggal együtt a nyirokcsomókon keresztül a véráramba jusson és azon keresztül kiürüljön, így megszabadítva a zsírsejteket a méreganyagtól. A cellutlit masszázs hihetetlen módon meggyorsítja az regeneráló folyamatokat a vérkeringést, és a szövetek anyagcseréjét a szervezetben. Elősegíti az új kollagén termelést, ami a szövetek feszesítését fokozza, és látványosan fiatalítja.

Időpontért Hívd Klárát: 0620/400-3377