Tű nélküli Mezoterápia

Tű nélküli Mezoterápia tökéletesen fiatal bőrért!

Fiatalodjon 5 évet 1,5 hónap alatt!

Mire jó a tű nélküli Mezoterápia?

 
  • Arc, nyak, dekoltázs, toka feszességének visszanyerésére,

  • szem körüli táskák, ráncok eltüntetésére,

  • a ráncok hatékony halványítása, 6 alkalom alatt 6 év fiatalodás érhető el,

  • triceps („integető”) feszesítése,

  • kézfej pigmentációjának eltüntetésére (májfoltok, hyperpigmentáltság, stb),

  • arc bőrének problémáira (faggyúáradatos, acnes, élettelen bőr, stb),

  • test helyi fogyasztása, zsírbontása („lefogyhatatlan lerakódások”),

  • cellulit, stria, tehességi csíkok halványítása.

Próbálja ki a varázslatot és élvezze a bókokat! 

 

A MEZOTERÁPIA tű nélkül kifejezés arra utal, hogy a Meso készülék, ultrahang és rádiófrekvencia segitségével hatékonyan tudja bejuttatni a steril, biológiai tisztaságú hatóanyagokat a bőr legmélyebb rétegébe (bőraljába). A tű nélküli mezoterápia során a hyaluron savat, antioxidánsokat és vitaminokat tartalmazó anyagokat a bőrre csepegtetjük és az ultrahanggal és rádiofrekvenciával dolgozó, kezelőfej körkörös mozgatásával be "maszírozzuk" az arcbőr mély rétegeibe!

A tű nélküli mezoterápia segítségével az öregedés folyamata nem csak megállítható, hanem vissza is fordítható.

Az eljárás teljesen fájdalommentes!!!

Az eredmény már az első alkalommal látványos és tartós!

A tű nélküli Mezoterápia tudományos háttere

2003-ban rendkívüli felfedezést tett két amerikai kutató, melyért kémiai Nobel-díjban részesültek. Kimutatták a sejtmembránokban a protein és az aquagén csatornákat, amelyeket speciálisan modifikált rádiófrekvenciával meg is tudtak nyitni. Így sejtszintű bejutást hoztak létre nemcsak a hámban, hanem a bŐr alatti mély szövetekben is. A protein és aquagén csatornák megnyitását elektroporációnak nevezzük. Az eljárás eredményesebb, mint az iontoforézis, hatékonyabb, mint az ultrahang, és több mint a tűs mezoterápia. Nincs fájdalom, nincs bevérzés, nincsenek mellékhatások, nincs gyógyulási idő!

Ne hagyja ki, hiszen az eljárás teljesen fájdalommentes és tökéletesen tartós eredményt hoz!

A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe. Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: arc, nyak, dekoltázs, kézfej.

A Stria, és a tű nélküli Mezoterápia

A bőrön futó vonalak kötőszöveti gyengeség miatt alakulnak ki: a problémás helyeken takarószervünk nem tudja követni a - legtöbbször súlyingadozás okozta - szövetfeszülést, és az irha rostjai szétszakadnak. Bár terhességi csíkról van szó, nemcsak a várandósság alatt és nemcsak a nők bőrén okoz problémát. Az is tévedés, hogy striás bőre csak túlsúlyos embernek van, mert az arra való hajlam miatt soványan is lehet csíkosodni.
A tű nélküli Mezoterápia nagy hatékonysággal segít ezeknek a szakadásoknak a gyógyulásában!

Az eredmény már az első alkalommal látszik!

A tű nélküli mezoterápiának nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő, csak tökéletesen fiatal bőr!

A bőr puhává, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkenek!

A mezoterápia árai teljesen egyénre szabottak, mert nagyban függenek a bevitt anyag mennyiségétől és fajtájától! Nagyságrendileg 6000-24000 forintig terjednek az árak.

 

Hasonlítsa össze az eredményeket és vegye észre a meghökkentő változásokat!