Az Oroszlán jegyűek diétája - Avagy a királyok fogyókúrája

A nagy fogyás tűz jegyüeknek

Folytatódik a horoszkóp szerinti, lelki alkathoz igazított diétás tanács sorozat, most a tüzes jegyek, tehát az Oroszlán, a Nyilas, és a Kos jegyűek fogyókúrájának lényegeit veszem sorra. Kezdjük a Oroszlánnal, aki méltó a finom falatokra, és megveti a szegényes ételt. A király inkább nem eszik napokig, csak amikor eszik, finomat és jót ehessen. Ez a rendszer nagyon nem tesz jót az Oroszlán hölgyek alakjának.

Mivel buzog benned a tettvágy és az energia, lovagoljuk meg ezt. Legyen ételed finom, de tápláló nyersekkel teli, legyen ételed szépen tálalt, de kis adag. Ehetsz húst, hiszen nagyon szereted, de szigorúan roston elkészítve és nyers zöldségekkel, ha úgy érzed, hogy nem laktál jól, egyél kisebb falatokkal, az ízek kavalkádját kiélvezve, de tányérodra mindig kerüljön eddigi adagod fele.

Meglásd hamar meg lesz fogyókúrád eredménye, szépen, és karcsún kezded a következő évet, pláne, ha diétádat egy kis mozgással is kiegészíted.

Heti háromszori mozgás még a király fogyásának is jót tesz. Választhatsz bármilyen sportot, csak egyet vegyél figyelembe, hogy szereted a küzdelmet, ezért mindenképen verseny, vagy meccs sportot javaslok. Fuss, de valaki ellen (vagy vele), focizz, kosarazz csapatban, vagy egyszerűen teniszezz, ahhoz csak egy másik kell. A lényeg a verseny, és a nyerés. A győzni akarás hajt majd, és ezzel nagyon sokat teszel fogyókúrád eredményéért.

Minden csak akkor ér valamit, ha igazán csinálod! Ne hagyd, hogy királyi éned ellustuljon, hiszen az árnyékban heverészni az Oroszlán is szeret.

Beszélj meg fix időpontokat, arra, hogy mikor kivel fogsz mozogni, és akár ételedet is rendelheted egy házhoz szállítótól, hiszen a király nem fog maceráskodni az alapanyagok beszerzésével.

Sok sikert, és kitartást kívánok úgy életedhez és karcsú alakodhoz!