Csicseregték a madarak, hogyan fogynak a nagyok!

Sokan kérdezték, hogy hogyan csinálom, mi a rendszer, mi a tapasztalat nálunk a szalonban! Íme álljon most itt néhány tipp, amiket én adok a hozzám érkezőknek!

Most, hogy ilyen remek az idő, és a zöldséges tele van friss idény áruval, egyél minden nap és lehetőleg minden étkezésre nyerset.

A magam részéről minden reggel gyümölcsöt reggelizem, dinnyét, őszibarackot stb. utána, hogy a kávémat valami felszívja, néhány szem (max 5) zabos kekszet eszem. Megiszom a kávémat, amit nem hagyok ki, mert a reggeli rituáléba bele tartozik 10 perc meditáció a kávémmal a kezemben! Tudod nem csak kenyérrel él az ember, hanem érzelemmel is, főként azzal. A reggeli kávézást kihasználom egy kis vizualizációra is (ennek hasznosságáról majd később). A kávém természetesen rizstejjel, vagy hajdina tejjel iszom, cukor, édesítő és minden egyéb nélkül, tisztán!

Elindul a napom, mindig van a kocsimban puffasztott rizs (sótlan), vagy extrudált gluténmentes kenyér és alma, vagy banán esetleg más idény gyümölcs. A glutén mentes dolgokat könnyebb megemészteni, nem okoznak felfúvódást, ezért a tárgyaláson sincs gond...

Eljön az ebéd, ha üzleti ebéd, akkor szigorúan leves, és saláta, hallal, hússal, vagy tisztán, ha piknik jellegű, akkor a fent említett útravalókat eszem meg, semmi pékáru, semmi csoki!!!

Uzsonnára is eszem, ekkor már gondolok az estére, 17 óra előtt még lehet gyümölcs, de utánna már szigorúan csak zöldség! A zöldséget feldobom sajttal (nem ömlesztett, csak kemény sajt, leginkább mozzarella), vagy sonkával. A sonka mindig sovány, lehet fűszeres, vagy füstölt (természetes úton, nem aromás), vagy esetleg hal. Szeretem az olajos halat, de lecsöpögtetem  az olajat róla.

Mindemellett természetesen napi 3 liter tiszta víz, maximum citromlével dobom fel kicsit a semleges ízt!

Ennyi az én titkom, egy átlagos nap, egy érdekes világban!

Még egy ajándék a kitartó olvasóimnak: