Fogyás és a tévhitek

Az internetet böngésztem, mikor számtalan helyen arról olvastam, hogy szerintük nincsen lokális fogyás. Emellett szerintük a cél eléréséért szükséges torna mennyisége, heti négyszer-ötször  30-40 perc plusz még a speciális gyakorlatok (pl.: lábemelés, kitörés stb.).

Nos, itt és most szeretném a tévhiteket eloszlatni! Ezek az oldalak, amik csak általános tornában hisznek nagyon fontosak, hiszen az általános fogyáshoz általános testmozgásra van szükség, viszont mi van azzal a hölggyel (itt ez egy női oldal), akinek nagyon szép, karcsú dereka és kerekded feneke van, viszont a popsit, és a hátsó combot némi narancsbőr teszi hullámossá, a comb külső részén pedig bricsesznadrág szerű lerakódás figyel? Esetleg az a hölgy, akinek semmi gondja combjával és fenekével, viszont hasán a nadrág és szoknya egyre inkább feszülni látszik? Ők a lokális fogyás célközönsége!

Számukra találták ki a speciális kezeléseket, mint a Hypoxi, mint az ultrahangos zsírbontás, mint a vákuummasszázs, mint az elektromos stimuláláson alapuló eljárások, és mint a nagy amplitúdójú vibratréner. Ezek mind olyan gépek, melyeket oda irányítasz, ahonnan fogyni szeretnél.

Magam részéről ezek közül a Hypoxit szeretem a legjobban, mert abban egyenletesen éri a vákuum a testet, és biciklizéssel van egybekötve a vákuummasszázs (kötőszövet torna). Emellett a második kedvencem a nagy amplitúdójú vibratréner, mert itt nem izomellenállással karcsúsítjuk és szálkásítjuk a testet, hanem lerázzuk a felesleget, és mi remeg a rázás közben? Csak a felesleg, semmi más!

Összefoglalva úgy gondolom, hogy az általános mozgások, mint a túrázás, futás, aerobic, biciklizés, úszás stb., nagyon fontosak a test általános egészségi állapotának megőrzése végett, viszont egy idő után már nem elegek a bomba alakhoz. Egy bizonyos alap szintre lehozzák a testet, mely karcsúnak mondható, de a bomba alak minden porcikájában bomba, és nem csak, ha fel van öltözve, és csak ha eltakarjuk a „kritikus” részeket.

Várok szeretettel mindenkit, aki maga szeretne megbizonyosodni, hogy a bomba alak őbenne is megvan! Mi előcsalogatjuk!

0620/9365-395