Fogyás levegő jegyűeknek - A Vízöntő

A testlakat, általános test jellemzők, szerinti fogyókúra nagyon célravezető, ha megismered tested valódi igényeit, könnyebben tudod szépen, egészségesen és karcsún tartani. Az alkat szerinti fogyókúra olyan élelmiszere kiválasztásából áll, melyek egyensúlyba hozzák tested energiáit és ezáltal kicsattanóan vékony és szép lehetsz. Testalkatodat meghatározza az a jegy, melyben születtél, az akkor uralkodó természeti elem milyensége befolyásolja tested működését. Nézzük most horoszkóp szerint, kinek mi lenne a legjobb fogyókúra szempontjából.

Mitől fogy a Vízöntő?
 

A vízöntő művész jegy, szereti a különlegességeket, úgy mint az életben a tányérján is. Édesszájú, nassolós alkat. Nála ezen keresztül kell a fogyókúrát elkezdeni, nassoljon úgy, hogy testét ne terheljék a termékek melyeket elfogyaszt.
A nassolás mellett a Vízöntő képes ideig óráig száraz kenyéren és vízen élni, mert a végletek embere. Hajlamos olyan diétába kezdeni, mely ezt javasolja.

Mindkét választás során rosszat tesz testének és fogyókúrájának, mert a fölösleges kalória bevitel, és a kiéheztetés is megijeszti a testet és raktározásra ösztönzi. A fölösleges kalóriákat azért teszi el testünk narancsbőr formájában, mert nem kell neki, a kiéheztetés során meg minden elraktároz, hátha annyi ételhez sem fog jutni a jövőben, hogy funkcióit eltartsa, ezért depókat képez.

Édességgel is lehet fogyni?!

A Vízöntők egy dologról nem tudnak lemondani: az édességről. Ahhoz, hogy megengedhess magadnak egy édes és jóízű fogyókúrát, trükkökre lesz szükséged. Nagyon fontos, hogy ha édes is amit eszel ne cukros legyen. Mindig olvasd el, az összetevőket, és csak olyanokat válassz, melyekbe kevés az ízfokozó, állomány javító és egyéb mesterséges anyag, mert ezekből lesz a narancsbőr.

A Vízöntő-diéta lényege, hogy egyél!

Egy recept: 1 rész tönkölypehely, 1 rész gyümölcsből ízlés szerinti méz hozzáadásával készíthetsz egészséges édességet. Ebből egész nap kanalazgathatsz, ha megéhezel. Emellett háromszor ehetsz naponta: a reggeli legyen bőséges, teljes kiőrlésű lehetőleg bio, vagy kovászos kenyérrel. Ebédre salátát ajánlunk, húsokkal vagy hallal. Vacsorára pedig valami tejeset, joghurtosat. Másnap pedig egy másik gyümölccsel készítheted a napi pehelynasit.

Csapatban sportolj!

A Vízöntők nem szeretik a magányos sportokat, ezért bármennyire is fogyaszt a futás, jobb, ha más mozgást választasz. A csapatban játszott sportágak ideálisak lennének a Vízöntőknek, ezért javaslom keress egy röplabda, kosárlabda, jóga vagy nordic walking csoportot, ahova szívesen fogadnak, és járj le rendszeresen. Azt javaslom, ne válassz túl harcias vagy eredményorientált sportot, mert abban nem leled örömed (akkor sem, ha vesztesz, és akkor sem, ha nyersz).

Stressz levezetése fontos, mert érzelmileg kilengő alkatú a Vízöntő

A Vízötnő igen impulzív alkat, hajlamos lehetsz a stresszt és a boldogságot is evésbe fojtani. Ráadásul a világ legegyszerűbb diétája is képes lenne felbosszantani, ezért jó, ha tudatosan készülsz a fogyókúrás stressz levezetésére. Naponta meditálj vagy relaxálj, este, lefekvés előtt, gondold át a napodat, és vizualizálj magadnak egészséget és szépséget, jó alakot.