Fogyás piros gyümölcsökkel

Tegnap egy kedves új Vendég járt nálam a szalonban és mesélt felfedezéséről. Az interneten olvasta, hogy a piros gyümölcsöket tartalmazó étrendkiegészitők milyen hatékonyan segitenek a fogyásban. Kérdezte, hogy mi ennek az oka, és hogy tudnék-e neki megfelelő min őségű terméket ajánlani.

Elmondtam Neki, hogy a piros gyümölcsök valóban nagyon előnyösek és nagy mértékben segitik a zsir gyors távozását a testünkből. Mindennek az az oka, hogy a zsir lerakódások rengeteg mérget, tartósitó szert és egyéb oxidativ anyagokat tartalmaznak. Ezeket testünk direkt tárolja a zsirban, mert igy tudta őket egyedül semlegesiteni antioxidánsok és kálcium jelenléte nélkül. Ezek az anyagok a nagy mértékben feldolgozott élelmiszerekből kerülnek testünkbe, és mivel szervezetünk nem tud velük mit kezdeni, mert nem áll rendelkezésére elég antioxidáns, ezért elraktározza őket a semlegesitő zsirban. Nagyon sokszor előfordul, hogy a fogyás nem sikeres, mert a test hiába a sok testmozgás, és diétázás, mégsem engedi el a zsirt, mert a felszabaduló mérgekkel továbbra sem tudna mit kezdeni.

Az antioxidánsok fogyasztása minden embernek a létszügségletéhez hozzá tartozik, de különösen fontos azoknak, akiknem csak az éppen aktuálisan a szervezetükben keringő mérgeket szeretnék kivezettetni, hanem még a régebbről raktározottakat is. Amikor a zsir raktárakat megbontuk, a mérgek felszabadulnak és oxigén hiányos állapotot idéznek elő a szövetekbe, melyektől a sejtek gyorsabban öregszenek. Akinek sok antioxdáns van a testében, annak nem probléma ilyenkor egy kicsit oda küldeni, és eliminálni az oxdativ folyamatokat. Az öregedés maga egy oxidáció, mely a nem megfelelő anyagok jelenlétéből alakul ki testünkben. A zsir tárolni és lekötni tudja ezeket a vegyületeket, de amikor fogyni akarunk, a testünknek szüksége van antioxidánsokra, hogy ne kelljen saját anyagait feláldoznia a karcsúság oltárán, mert aki bontatja testével saját anyagait, az öregszik.

Tehát az antioxidánsok tényleg növelik a fogyás hatékonyságát, mert eszközt adnak testünk kezésbe a felszabaduló méreganyagok semlegesitéséhez, és ezért szervezetünk szivesebben és gyorsabban engedi el zsir raktárait.

A jó anitoxidáns készitmények pedig azok, melyek nem tartalmaznak kapszulát, semmilyen mesterséges szinező, vagy iz anyagot (hiszen ezeket akarjuk semlegesiteni), csak és kizárólag piros gyümölcsöket és zöldségeket! Ezeket lehetőleg nem száritva tették el számunkra (hiszen a száritás is oxigén elvonás, tehát oxidációs folyamat, hiába magas antioxidáns tartalmú egy készitmény, ha már oxidálódott), és nem is hőkezelve. A legjobb a vákuumszáritás, mert ott nincs jelen oxigén, sem magas hőfok, a tartósitás során és megmarad az antioxidáns hatás. Egyetlen vákuumszáritott termékcsaládot ismertek a Flavanticot, mely egy nagyon tiszta magyar termék, és teljes szivből merem bárkinek ezen a földön ajánlani! Próbálja ki, kérjen információt: 0620/9365-395