Fogyj le, de ne a melledből!

A legtöbb személyi edző szerint a kardio edzések nagyban hozzájárulnak a fogyás elősegítéséhez, de nagyon fontos, hogy a mellméret ne csökkenjen, miközben a csípőnk karcsúsodik. Mellünkben nagyon lazán helyezkednek el a zsírsejtek, miközben csípőnk és combunk tájéka egy feszes, kötött terület. Fontos azt elérni, hogy a kötött területeken a szövetet lazává tegyük, és így testünk onnan is könnyen bontja majd a zsírt. A lazítást végezhetjük géppel, vagy hővel, vagy mindkettővel együtt, a lényeg, hogy csak a fogyasztani kívánt testfelületet kezeljük!

Ügyesen, egy csípőre és combra irányított, helyi zsírtörő rázógéppel, vagy aktív masszázzsal, melegítéssel elérjük, hogy ugyanolyan laza legyen a terület zsír állománya, mint a mellé, ezután már csak az edzést kell céloznunk a popsink környékére. Azok az edzésformák a megfelelőek, melyek az edzést is csak az alsó testfélre korlátozzák!

Szalonunkban a Hypoxi trénerek kombinálják az alsó testfélre irányított kardio edzést (biciklizés), a kötőszöveti mélymasszázzsal (vákuum). Emellett a mostani akciónk keretében a 18 alkalmas bérletek mellé ajándékba adjuk a 10 perces Vibratréner kezelésünket, mely kis amplitudójú rázással hatékonyan lazítja és bontja a zsírszövetet az alsó testfélen, anélkül, hogy a mellszövetet csökkentené. Aki pedig még egy fél órát szán a szépülése tökéletesítésére, infraszaunánk melegen várja!

Mi felkészültünk a tökéletes fogyasztó eljárással! És Ön felkészült az eredményre?