Fogyj a Shaolin papok személetével és legyél olyan elszánt, mint ők!

A Shaolin papok nagy harmóniában élnek mind a természettel, egymással és önmagukkal. Számukra az étkezés az életenergia megtartásáért végzett szertartás. Mindig figyelnek arra, hogy mit fogyasztanak el, mert hisznek az „azzá leszel, amit eszel” mondás erejében.

Véleményük szerint az állatok leölése és a bennük felhalmozódott félelem elfogyasztása nem kedvez a testi egyensúlynak, ezért teljesen vegetáriánus életet folytatnak. Energiájukat a napból, szélből és az esőből szerzik, a „harmóniában a természettel, harmóniában önmagaddal” elmélet alapján.

Amikor eldöntöd, hogy úgy alakítod életed, hogy tested és lelked egyensúlyban legyen, tudd szeretni magadat és ezért szeretnél lefogyni, mindig gondolj a hóban meditáló papokra. Éld át azt a meggyőződést, azt a békét, és vetítsd ki saját létedre. Szánd el magad, ahogyan ők, és meg lesz kitartásod gyümölcse.

Rengeteg helyen olvashatsz pár hét alatt sok kiló leszalad, ha ezt és ezt teszed, eszed, de az nem életforma, és idővel ugyanúgy visszajönnek a zsírpárnák, ha visszatérsz az elhízásodat kialakító életvitelre. A Shaolin papok eldöntötték, hogy egészségesek és élettel telik lesznek, és ezt tartják szem előtt, amikor ételeiket kiválasztják egész létük során.

Mit egyél? Nyerset elsősorban! Olajos magvakat, rizst, hüvelyeseket semmi előre gyártottat, semmi konzerv, gyors étel, fagyasztott áru. Gondolj mindig arra, hogy úgy kívánod megenni az ételt, ahogyan a természet Neked adta! Teázz sokat, igyál naponta min. 2 liter folyadékot.

Fogyókúrázz elszántan, és átgondoltan, alakíts ki egy életen át tartó, egészségmegőrző diétát és meglásd, csodájára járnak majd harmóniádnak!