Ha tartós fogyás, akkor Hypoxi!

Ha tartós fogyás, akkor Hypoxi!

A fekvő Hypoxi a két leghatékonyabb fogyasztó technikát ötvözi a maximális fogyás érdekében! A fekvő Hypoxi egy újgenerációs fogyasztógép, melyben a mozgás jótékony fogyasztó hatását az egyenletes vákuummasszázs feszesítő, karcsúsító, anticellulit munkájával ötvözve fogyhat két hónap alatt akár egy ruhaméretet. A fekvő Hypoxival elért tartós fogyás, elsősorban a fenék, comb és has területén megy végbe. Az célzott alakformálás így már nem álom.

A fekvő Hypoxival történő fogyás egyre népszerűbb Magyaroszágon, hiszen az osztrák kiváló módszernek hála a fogyás egyszerű és feltűnően hatékony a fekvő Hypoxi gépek használatával.

Az alakformálás olyan intenzív a fekvő Hypoxi gépekkel, hogy már két hónap alatt egy ruhaméret fogyást lehet elérni.

Az fekvő Hypoxi a vákuum technika tökéletesítésével dolgozta ki az első egyenletes vákuummal dolgozó fogyasztó gépet, mely használata közben a test rendkívül intenzíven égeti el a feleslegesen lerakódott kilókat, feszesíti a bőrt, és tünteti el a cellulitiszt.

A fekvő Hypoxi forradalmian új technikájának hála, megszűnt a kézzel végzett fogyasztás hibája, mely során előfordult néha, hogy a test körmérete nem egyenletesen fogy minden területen, hanem kisebb gödröcskék alakultak ki, melyek nagyon nehezen múltak el.

A fekvő hypoxiban a vákuum teljesen egyenletesen éri a test egész felületét és a számítógép által vezérelt vákuum az egész alsó testfélen egyenletes fogyást és körméret csökkenést eredményez.

A vákuumos technikák széleskörű elterjedését magyarázza, hogy a vákuumnál hatékonyabban semmi sem javítja jobban a külső kötőszövet vérellátását. A zsír lerakódások, és a cellulit mindig azokon a testfelületeken alakul ki, ahol a külső kötőszövet vérellátása gyenge és ezáltal a bőr hőmérséklete mérhetően alacsony. A vérellátás javulásával azonnal felmelegszik a bőr, és megindul a zsírsejtek kiürülése, így a felesleges kilók észrevétlenül tűnnek el a testről.

Az évekig tartó kutatások eredménye, hogy a jó vérkeringés az egyetlen ellenszere a narancsbőrnek, és az elhízásnak.

A fekvő Hypoxiban egy fekvő formátumú bicikli van elrejtve, mely az edzés alapját képezi. A mozgás miatt a lábakba toluló vérrel javítja a számítógép által vezérelt vákuummasszázs a külső kötőszövet vérellátását. Az edzés egyáltalán nem megeröltető, hiszen a bicikli ellenállása egy kényelmes, síkon történő biciklizésnek felel meg. A Hypoxinak nem célja, hogy az edzés megeröltető legyen, hiszen az edzés során az izmoknak nem szabad sok vért felvenniük, és a légzésszámnak is egy aerob-edzés tartományában kell maradnia.

Szalonunkban 5 éve használunk fekvő Hypoxi gépet, mely idő során a nagy számú igény hatására egy további Hypoxi gépet vásároltunk. Számtalan elégedett vendég dicséri a Hypoxi nevét, és látogat el rendszeresen szalonunkba, hogy alakját fitten és egészségesen tartsa.

Várjuk Szeretettel egy ingyenes próbaalkalomra.

Kérjen időpontot telefonon: 061/2093661