A kedvelt Kontúr Fáslizás Angliából

Az Universal Contour Wrap egy gyors test formáló eljárás, mely mérhető eredményt hoz akár az első alkalommal is. Amerikában a kiropraktőr Dr Richard Strem fedezte fel eredetileg, majd innen indult újára ez a világszenzáció, mely kiemelkedő eredményeket hozott az Egyesült Királyságban is.

Helen Hodgson szerint a Kontúr Fáslizás olyan hatékonyan tonizálja a bőrt, amit nem lehetne elérni, pusztán diétával és testedzéssel. A kontúr Fáslizás stimulálja a test természetes tisztító folyamatait, mialatt egy sokkal csinosabb formába önti azt. A kezelés alatt egy meleg, ásványianyagokban gazdag iszapos vízbe áztatott fálsikba csavarják a vendéget, mely segít a toxikus anyagokat eltávolítani a zsírsejtekből.  A kidolgozott fáslizási technika hatására a lógó részek megemelkednek, a laza területek látványosan feszesednek a kezelés végére. A Kontúr Fáslizásban részt vett vendégek átlagosan 15 centimétert veszítenek a 18 mérési ponton összesen.

„A Vendégek imádják az eredményeket, amiket a Kontúr Fáslizással érnek el, és alig várják, hogy ismét jöhessenek tekerésre!”

0620/9365-395