Kipróbáltuk és teszteltük a Hypoxit!

Kipróbáltuk és teszteltük a Hypoxit!

A Hypoxi egy új zsír és cellulit eltávolító kezelés, melyet egy osztrák orvos csoport fejlesztett ki. A Hypoxi azt ígéri, hogy háromszor több zsírt és cellulitot bont le, mint a hagyományos kezelések. Olívia Richardson kipróbálta a Hypoxit! Lásd a tapasztalatait!

A Hypoxi jelentősen csökkenti a cellulitot, karcsúsítja és feszesíti a hasat, a combokat és a csípőt a vákuum és a nem túl megerőltető mozgás kombinálásával. Ezek a területek általában hiányosabb vérellátással rendelkeznek, ami miatt a zsírok könnyebben lerakódnak ide, de a Hypoxi ide irányítja a vért, eltávolítva ezzel a lerakódások nagy részét. Az elbontott zsír pedig üzemanyagként dolgozik a mozgás alatt és közvetlenül utána is.

A tanulmányok azt bizonyítják, hogy ez a terápia háromszor több, centiméterben mérhető, körméret csökkenést eredményez, mint a mozgás önállóan, plussz a zsír emésztést 80%-al javítja a hatodik kezelés után. A jó hír pedig, hogy még a legkisebb mértékű cellulittal és zsír foltocskával is képes elbánni. Ha nem hiszed kérdezd meg Jordant, vagy Anna Frielt, vagy az énekes Robbie Williamst, aki ráadásul még azt is nyilatkozta, hogy Ő a combjait a Hypoxinak köszönheti.

forrás: oxigenmag.com.eu-ról szabadfordításban BTA