Komplex megoldás narancsbőr ellen!

Ma egy fürdőben töltöttem a délelőttömet, és nagyon érdekes megállapítást tettem, melyet szeretnék megosztani minden kedves nő ismerősömmel, és olvasómmal. Nem kell ahhoz túlsúllyal küzdeni, hogy narancsőrös legyen egy női test. A narancsbőr, bizony a karcsú hölgytársaimat is fenyegeti, méghozzá ugyanúgy, mint a molettebbeket. Miért van ez? Szóljon tehát ez az írás a narancsbőrről, és annak leküzdéséről összefoglalóan, kicsit másképp, mint eddig.

Ha valaki nem megfelelően táplálkozik, nem megfelelő mennyiségű tiszta folyadékot fogyaszt, vagy nem tesz eleget a kötőszövete keringéséért, akkor bizony a „kritikus” testtájakon, már jelenik is meg az ádáz narancsbőr.

A szépség piac nagyon sokféle technikát alkalmaz, melyek mindegyike többnyire csak egy módon segíti a cellulit eltüntetését, míg ez mindig is egy komplex dolog, és emiatt komplex hozzáállás átalakításra van szükség.

A kialakulás okai:

1.       túl sok zsír fogyasztása, melyek lerakódnak

2.       emészthetetlen, ipari salakanyagok felhalmozódása, pl.: tartósítószerek, ízfokozók

3.       a szövetek nem megfelelő vérellátása

 

Tehát a megoldás is komplex kell legyen!

1.       kevesebb zsír fogyasztása

2.       kevesebb előre gyártott, ízesített, élelmiszer

3.       kötőszövet torna! ami egy vákuum + torna elegye

4.       kötőszövet masszázs, mely a már meglévő lerakódásokat oldja

 

Szalonunkban tanácsot adunk az első két pont megoldására, hiszen ezeket mindig mindenkinek magának kell véghez vinnie minden napjaiban. Hypoxi gépeink pedig megoldják az utolsó két problémát, hiszen a vákuum alatt végzett biciklizés, mozgás, és kötőszövet masszázs is egyben, mely mérhető módon javítja a kötőszövet vérellátását!

Ezt nevezem én komplex megoldásnak! Szalonunk tapasztalatai alapján az eredmény már 4 hét múlva rendkívül látványos! Változtasson! Próbálja ki ingyenesen Hypoxi gépeinket!

0620/9365-395