A legjobb fogyasztó szerek….

A magam részéről nem hiszek a fogyasztó tablettákban, és étrend kiegészítőkben. Természetesen a fogyás terén, amúgy szerintem is van rengeteg olyan anyag, melyhez nem jutunk hozzá a táplálkozás során, és kénytelenek vagyunk ezeket tabletták formájában elfogyasztani.

A fogyás terén viszont a gondos odafigyelésben hiszek, nem egy metódusban. Először is mindenkinek azt mondom, hogy találja ki és pontosan fogalmazza meg, hogy mit szeretne és min szeretne változtatni. A fogyni szeretnék nem elég!

Amikor kiderült, állítson fel prioritásokat! Ennek alapján már egy hozzám hasonló tanácsadó hatékonyan tud segíteni. Minden eljárás másra jó, az egyik inkább a bőrt szépíti, a másik inkább feszesít, a harmadik a kötőszövetet fogyasztja, a negyedik kiválóan szálkásít stb

Nálunk, amikor bejön hozzám egy új vendég, mindig átbeszélem vele, hogy mik a prioritásai. A nálunk dolgozó gépeket is lehet így vagy úgy pozícionálni, annak megfelelően, hogy valaki fogyni, vagy narancsbőrt eltűntetni szeretne. Emellett vannak olyan gépek, amiket nem ajánlok, mert az illetőnek nem olyan az alkata, hogy érdemes lenne használnia, vagy kellene használnia.

Az étkezés terén pedig nincsenek nagyon megkötések, egy dolgot szoktam kérni, azoktól akik jelentős kilókat szeretnének leadni, hogy mindenből, amiből eddig ettek, fele annyit egyenek mint eddig. Ez nagyon hasznos! Mindent ehetsz, csak kevesebbet! Úgy vettem észre, hogy beválik, a hölgyek elkezdenek fogyni. Természetesen kortól és a testsúly mértékétől függő ütemben, de mindenki fogy, aki hajlandó betartani a fenti tanácsokat!

0620/9365-395 Andi