Mitől fogy a Skorpió jegy szülötte?

A Skorpió a végletek embere, és ez megmutatkozik a fogyókúrájában is. A Skorpió jegy szülöttei nem szeretnek kifejezetten diétázni, de ha egyszer belevágnak valamilyen kúrába, akkor azt meggyőződéssel és rendkívüli kitartással szokták végigcsinálni. A Skorpió mindenben szereti az értelmet megtalálni, vagy legalábbis a társakat hozzá, amikor valamilyen új diéta tűnik fel a láthatáron a legkorábban Skorpió ismerőseim próbálják ki. Azonnal vonzódást éreznek aziránt a diéta iránt, amiben éreznek valamilyen racionalitást, vagy társadalmi csoport összetartó erőt.

Gondolhatnánk rögtön, hogy a skorpió fogy a legkönnyebben az össze jegy közül, de nem így van. A Skorpió amiatt, hogy képes magát túl sanyargatni, nagyon nehezen fogy, hiszen a rendszertelen étkezés felborítja az emésztést, és emiatt a test átáll tartalékoló üzemmódra, és mindent elraktároz, amit megeszik az ember.

Nagyon fontos, hogy a Skorpió ne legyen végletes, ezért számára a felező diétát ajánlom, mert akkor nem eshet a mértéktelen koplalás hibájába, hanem mindent eszik ugyanúgy mint eddig, csak fele akkora mennyiségben. Nagyon fontos, hogy nem éhezz, és ne is fald fel a hűtő tartalmát, hanem csak mértékkel és okosan csald el az adagod felét.

Számodra a csapatsportokat ajánlom, mert ott nem tudod magadat teljesen kiütni, hiszen a csapat tempója diktálja a tiédet is, és emellett a csapat húzó ereje, mindig rákényszerít a mozgásra, és nem hagyja, hogy otthon tespedj.

Ha tudod uralni a végletekre való hajlamodat, minden cél elérhető számodra!