Vizes jegyek diétája - Halak

Születési dátum alapján nem csak lelki alkatra, a párkapcsolati megfelelősségekre, vagy a dolgokhoz való viszonyára lehet következtetni az embereknek, hanem arra is, hogy milyen élelmiszereket emésztenek jól vagy kevésbé. Megtudható, hogy a mely energiák vannak túlsúlyban testében és szorulnak csillapításra, és mely energiák hiányoznak és kérnek támogatást.  

Mitől jó egy fogyókúra a Halak jegyűeknek?

A halak általában élvezi az életet, számára nem a mindennapi gasztronómia jelenti az élet értelmét. Mindegy, hogy mivel, többnyire csak az éhségét szeretné csillapítani. Nálunk ez a „tömeg étkezés” jelenti a legnagyobb problémát, mert az egyszerű és mindenütt kapható élelmiszerek tartalmazzák általában a legtöbb ízfokozót és állomány javítót. Ezek a felfújó anyagok később a fogyasztó testét is nagyra és puhára varázsolják, mely nem annyira kívánatos a párkapcsolati húspiacon.

A halak monotonitás tűrését kell kihasználni a diéta során is, nekik bártan merem ajánlani a házhoz szállító cégek egyen ízű ételeit, természetesen az alacsony kalória érétkű változatokat. Hétvégén pedig jöhet a saláta dömping hússal vagy hallal, ez egyszerű, gyors, és kellően laktató.

A diéta kemény munka!?

A halak nem a kitartásáról híres, ezért számára mindig nagyon fontos, hogy jól lakjon, és ne szenvedjen. Jól lakni puffasztott rizs, kukorica almával, körtével, vagy a fent említett saláta és hús, vagy hal ételekkel lehet a leginkább bűn mentesen. Emellett ott van még a főzelék magában, és a kedvencem a kása felestejben lehetőségek, melyek egyszerű és gyors módja a gyomor elcsendesítésének. Esténkén egy joghurt, természetesen nulla % zsírral, jót tesz majd zárás képen.

A halak nem pörög kellőképen ahhoz, hogy egyedül tudjon sportolni, ezért javaslom a társas sportokat, ahol mások húznak. Ne a tornázzunk együtt-et válaszd, mert ott lehet lógni, inkább a csapatsportok, nordik walking, ahol nem lehet lemaradni. Mások ugyan nem látják rajtad, de azért elmédet is kimeríti majd a koplalás, ezért javaslom a heti egy jógát, ahol visszatérhetsz a számodra megszokott nyugalomba. Télen pedig egy kis szauna jót tesz testnek és léleknek is.